![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój kolejny Domek. Drugi z koleji na tym forum. Ten również budowałam z myślą o rodzince trzy osobowej
![]() WYMAGANIA Sims 2 Nocne Życie (na pewno) nie jestem pewna czy potrzebne są jakieś inne Domek przystosowany dla małżeństwa i dwójki dzieci Mam nadzieję, że wam się spodoba ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:22 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza !!
![]() Kika ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kolejny śliczny dom. Ten jest bardzo nowoczesny, ale również mi się podoba. Wnętrze pasuje do wyglądu zewnętrznego, czyli także jest nowoczesne. Całość miła dla oka. Super!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
...więc domek mi się podoba. Moją uwagę zwróciły:
- bryła (2/2 pkt.) - sypialnia dzieci (1,5/3 pkt.) - ogród (5/5 pkt.) - kuchnia i jadalnia (5/6 pkt.) - sypialnia (8/10 pkt.) - toaletka (5/5 pkt.) Reszta mi się nie podoba. Uzasadnienie: - salon I za ciemny (0,5/3 pkt) - łazienki bardzo ładne i w moim stylu ale bez porównania do reszty domku czegoś mi brakuje... (3/8 pkt.) - przedpokój od biedy ujdzie ale to jeszcze nie to (5/10 pkt.) - garderoba jak na garderobe to jakoś tam pusto (3/8 pkt.) - domek jak dla mnie za duży Ocena: (38/51 pkt.) 4- dobry- A jeśli to możliwe prosiła bym o danie go do ściągnięcia... Pliska! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek na 10 kilometrów śmierdzi sześcioma tysiącami dodatków z neta! Ale śliczny jest
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
O matko... Ten domek jest przepiękny!! :laugh: A szczerze to najbardziej mi się podoba ten tarasik oraz to że sporo w nim roślin. Oczywiście reszta też jest piękna... Daje mu 10/10.
PS mój pierwszy post ![]() PPS Gdzie moge go ściągnąć?? Plissska ;( Ostatnio edytowane przez Muffin : 25.07.2006 - 18:04 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nic dodać, nic ująć. Po prostu CUDO
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
... ten domek jest poprostu PRZEPIĘKNY! Najbradziej mi się z tego wszystkiego podoba sypialnia dzieci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
ładny
z zewnątrz 10/10 weewnątrz 10/10 ogród 7/10 Mnie się podoba choć znudziły mi się ciągłe nowoczesne domki...też chciałam takie twożyć ale teraz jestem za moim motto: trudniej jest utworzyć coś z niczego(te nic to maxisowskie meble).Mam nadzieję że to cię nie uraziło.bo mówię to nie tylko do ciebie ale i do innych pozdrawiam i gratuluję udanego domku
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
domek pododba mi się wewnątrz..x)) mogłabyś podać linki mebli z kuchni i dziecinnego pokoju..? (łóżeczka)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|