![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Bardzo dawno nie dawałam żadnego domu, więc postanowiłam coś zbudować. To już 4 budowla, tym razem zbudowana przeze mnie. Zapraszam do komentowania i oglądania. P.S Dom zbudowany jest z tylko maxisa (chyba już o nim zapomnieliście?), jak się nie będzie podobać, to nast. postaram się o dodatki. No i jest przeznaczony do jednego sima.
Bryła-wiem, kompletna klapa, mi też się nie podoba, kombinowałam z dachem, ale były za duże, półścianki- były nieciekawe. Cóż.. Tyle. Jeszcze nic nie jest zasiane, ani oczko wodne nie "pryska", bo nie wprowadziłam tam jeszcze nikogo. Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:01 |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Fakt- bryła zdecydowanie do najlepszych nie należy. I wydaje mi się, że te półścianki właśnie by tam dobrze pasowały (jak to jest niekiedy w modernach). Ogród bardzo ładny
![]() Wewnątrz, mówiąc szczerze, niezbyt mi się podoba. W szczególności kuchnia (podłoga i ta mocno bordowa tapeta nie pasują). A pokrycie ścian w łazience- nie odważyłabym się tego dać do mojego domu :/ 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się, brzydka bryła i jej pokrycie fuj.
Ogród na zewnątrz - fakt ładny. 5/10
#4 |
|
![]()
Kuchnia, sypialnia i łazienka nie podobają mi się
![]() Bryła i ogród ujdą w tłoku, popracuj nad robieniem wnętrz 5,9/10(czyli prawie 6!) |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja daję cale 6, z powodu braku dodatków- wtedy zawsze jest trudniej o coś ciekawego
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
przydał by się dach no i wnętrze jakieś takie nijakie 5/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dach jest, tylko płaski. Łazienka to totalna klapa. W kuchni inne tapety by pasowały.
Okropna trawa! Sztuczna. Fuj. W ogóle ogród taki nijaki. 5/10 Aha. Wiem, że trudno znaleźć coś ładnego w maksisie, ale ja bym chciała, żeby to chociaż do siebie pasowało. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ała... Po pierwsze najawiększą porażką jest to, że dach jest płaski. Zobaczysz, jak bryła nabierze uroku jeśli zrobić ją z ukośnym dachem.
Dalej co mi się niezbyt podoba- zbyt bardzo jedzie od tego maxisem i to tym wszesnosimowodwójowym, tzn. te mebelki jeszcze są takie kolorowe i wogóle. Nic specjalnego. Po prostu zwykły dom, na dodatek nie za dobry i nie wydaje mi się, byś bardzo się przy nim napracowała. 4/10 Pozrawiam Gio!
#9 |
Guest
|
![]()
Witaj
Nie podoba mi się bryła co sama stwierdziłaś, to ze nie ma ogrodzenia domu, za bardzo uporządkowany ogród a szczególnie ta kwadratowa sadzawka ![]() Sypialnia mi sie jedynie nieco podoba bo jest nieco przyjemniejsza. Podsumowując: w tym domu miło i wygodnie by się grało, ale jak do oceny na forum to 4/10 Pozdrawiam |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
tak jak napisał mój poprzednik, nie podoba mi się kwadratowa sadzawka, łazienka wygląda na dużą, a domek jest malutki, więc chyba dałoby się zrobić mniejszą. nie podobają mi się też drzwi wejściowe. są biało - niebieskie, przez co kompletnie nie pasują do reszty. pokrycie ścian też pozostawia wiele do życzenia. ale ćwicz, nie jest tak bardzo źle.
5,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|