|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 65.00% |
Tak, |
7 | 35.00% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dooobry wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dom zamieszkuje Vivien Villo. Jest on mały i funkcjonalny, posiada taras, werandę i podjazd do samochodu. Koniec ![]() Zapraszam do komentowania i oceniania pees. kuchnia, salon i sypialnia zostały częściowo zmienione ![]() EDIT: sorry za literówkę w nazwie myślę że zostanie zmieniona na dobrą ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza.
![]() A więc po kolei: BRYłA-bardzo ładna 10/10 PRZEDSIONEK+JADALNIA-szkoda, że tak szaro...ale urządzone gustownie,jedynie co mnie zdziwiło to książki na ziemi 8/10 KUCHNIA-wydaje mi się, że blaty trochę nie pasują kolorystycznie, i ta kuchnia taka trochę pusta.8/10 SALON-fajny, podoba mi się, szkoda, że taki mały. 9/10 łAZIENKA- ładna, nic do niej nie mam 10/10 SYPIALNIA- łóżko mi się nie podoba. I tak pusto i nieciekawie jest tam. 6/10 Razem:51/60 czyli taka 5+ edit: zrobiłeś poprawki, więc może oceny pójdą jeszcze w górę. ![]() KUCHNIA- blaty poprawiłeś, teraz wygląda o wiele ładniej 10/10 SYPIALNIA- nie widzę dużych zmian, ale chyba jest mniej pusto, nie wiem dokładnie 7/10 Czyli trochę się zmieniło 54/60 czyli tak 6-. PS. Gdybyś zobaczył moje domki to nie wiem czy nawet 3 bym dostała. ![]() Ostatnio edytowane przez cassant : 07.07.2008 - 11:35 |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zarzucić Ci nic nie zarzucę
![]() Ocena 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A ja tak
![]() drzwi w przedsionko- jadalni nie pasują. Dla całego domu mogłeś dać te same, ale ciemnobrązowe. W kuchni jedynce co mi nie przypadło do gustu, to piecyk i lodówka. Myłoby być... nowocześniejsze. Mimo tego i tak jest super ![]() 10/10 I mam pytanko: z tego co widziałam, nie masz tych zwykłych maxisowych podjazdów ale taki "niewidzialny". Mam rację? Jeśli tak, prosiłabym Cię o podanie z jakiej stronki on jest (kiedyś też taki miałam). |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiesz, ten domek jakoś mniej przypadł mi do gustu. Te szare barwy, to nie moje kolory. Ja wolę gdy jest jasno.
Ja, zmieniłabym dach domu. Strasznie gryzie mi się z resztą. Nie ma też ogródka, ale widzę, że go po prostu nie zmieściłeś ;p. W środku niestety nadal jest szaro. Widzę że dom w niektórych miejscach świeci pustkami. Dobrze, że jedziesz na wakacje, bo to Ci dobrze zrobi - taki odpoczynek od simsów ![]() Ocena: 8/10 pe.es. ładna simka^^ edit: w temacie pisze "Głośny szetp" - literówka ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny choć twoje poprzednie dzieła jakoś bardziej mi się podobały.
ocena : 7/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mogę powiedzieć dokłądnie to co asiolek, podoba mi sie jednak poprzednie bardziej podchodziły pod mój gust. To nie jest Twój najlepszy dom niestety...
8/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Piękna bryła - ten wspanialy ganeczek
![]() Salon + kuchnia piękne paski (zwłaszcza kuchnia - dobrze dobrane) Łazienka taka sobie zwykła. Troszku mała sypialnia - mieszkanka samotna, ale całkiem ładna ![]() ![]() Miłych wakacji ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom jest niesamowity
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|