|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hejka once again :-)
Chciałabym Was prosić też o ocenę mojej nadmorskiej posiadłości. Zbudowałam ją także bez dodatków z netu, na wszystkich dotychczasowych dodatkach do TS2. Jest to dom dość duży i "wolno" się w nim żyje, aczkolwiek i tak bardzo mi się podoba. No i lubię symetrię. Jestem ciekawa Waszych opinii. Pozdrawiam. Björk Jak zwykle Ps. Mam nadzieję, że nie wrzucam za dużo zdjęć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny domek!
Jak na domek bez dodatków z neta jest śliczny. 9,5/10 Nawet nie wiem za co odjęłam te pół punkta. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła fajnie się prezentuje z morzem, co do wnętrza to czegoś mi tam brakuje. I jakoś nie moge zneść tego połączenia super bryki a wnętrze domu bardziej stonowane to jakoś się gryzie mi =]
4/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bryła jest całkiem fajna, ale wnętrza jakoś mi nie pasują. Zbyt ciemne, przytłaczające, starodawne... Ładnie dobrałeś kolory i meble, ale to nie mój styl... Podoba mi się za to, że postawiłeś nad morzem taką rezydencję. Zazwyczaj nad wodą stawia się jakieś skromne chatynki, a ty wyjechałeś z willą. I dobrze! Ciekawa odmiana.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I dobrze mi się zdaję ? ten domek to chyba przeróbka ,,Hotelu na plaży Twikkii"? Ale ogólnie mi się podoba ; ] |
|
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Pierwszy taki dom zbudowałam jeszcze w The Sims 2 Night Life. Można go jeszcze bardziej rozbudować (np. Kiedyś miałam piwnicę, w której mieściło się studio muzyczne i różne rzeczy z OFB, ale wtedy to już strasznie ciężko mi chodził komp. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
O ten domek jest przecudny troszkę w starodawnym stylu i to właśnie uwielbiam sama chciałabym taki
![]() ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to jest fajnie. W tym pomieszczeniu gdzie telewizor jest to mogłeś jeszcze coś dodać. Daję 8,5/10
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jesus.
Bryła - bardzo mi sie podoba. Ogród- Samochód nie pasuję do domu. Jest zbyt nowoczesny.A ogród może być tako jako. Nie , które pomieszczenia są dla mnie za ciemne. Ale ta kuchnia jest booska ! Za całość daje 9/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajny domek. Bryła jest super
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|