![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bardzo proszę was o pomoc. Wiem ze taki temat juz byl ale nie moglam sobie z tym poradzic. Mam kilka dodatków ale zawsze jak wlaczam pory roku to okolica miga na różowo a ssciany w domach na czerwono.... a jak odinstalowuje pory roku to wszytsko jest super.... Macie jakis pomysł?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zapewne masz jakieś niekompatybilne dodatki z neta. Przenieś folder Downloads na pulpit i uruchom grę. Jeśli nadal jest to samo to spróbuj może pokombinować w ustawieniach grafiki...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam te same dodtaki które mialam przed resetem kompa a wtedy wszytsko super dzialalo...dziwne jest to ze tylko ten dodatek to wywołuje dodam ze moja katra graficzna to VIA Chrome9 HC IGP
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A używasz boolpropa?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
raz uzylam ale nie mialam wtedy zainstalowanych dodatków. A to miganie to pjawia sie zanim wejde na parcele i zanim cokolwiek wpisze...... pomozcie plissss
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To jest raczej wina karty, bo takie są "objawy" jak masz coś ze sterownikami. Najlepiej to sprawdzić klikając prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer", wybrać "Właściwości" i w okienku które się pojawi zakładkę "Sprzęt". Następnie przycisk: "Menadżer urządzeń." Poszukaj na liście "Karty graficzne". Jeśli obok jest żółty znak zapytania to znaczy, że jest problem ze sterownikami.
Poszukaj w internecie najnowszych sterowników, powinny być na stronie producenta Twojej karty, albo na płytkach jakie miałaś dołączone do komputera. Ostatnio edytowane przez arbuzuje : 22.07.2008 - 17:33 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z moja karta wszytsko dobrze i zaaktualizowałam sterowniki ale dalej nic....
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może jakiś patch do Czterech Pór Roku?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A znasz jakis? teraz zauważylam ze to nie tylko wina pór roku ale sciany migaja przy Zwierzakach Rozrywce rodzinnej Nocnym życiuale tylko w porach roku miga otoczenie....
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|