![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przetrzepałam wyszukiwarkę, szukałam tematu który mógłby mi pomóc, ale nic nie ma. Naprawdę! Jeśli coś przeoczyłam, przepraszam.
Przechodząc do sedna sprawy - nie działają mi meble. Nieważne, czy wartość zmodyfikowana jest włączona, czy też nie. Nawet przy wyłączonej działają mi stroje, fryzury, make-up, podłogi i ściany, ale meble - najważniejsze - jak na złość nie! Od czasu, kiedy je ściągałam (uu, z pół roku...) działały mi raz, może dwa. I wierzyłam, że to dlatego, bo wyłączyłam wartość zmodyfikowaną. Ale teraz to nie działa. I nie pytajcie czy piraty, bo Dajj chyba znacie ^^ No... I mam koło 2GB dodatków z netu. Ale co - wszystko działa! Cali simowie, i domy też... Tylko, że jak ściągam domy to zgadnijcie, czego nie ma? Zakładam, że wszyscy zgadli. Tak jestem przez te obiekty zdenerwowana, że nie zadawajcie głupich pytań. Potrzebna mi rada, a na was chyba mogę liczyć? ![]() Z góry ogromnie dziękuję! - Dajj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może wadliwe..?
Radzę przeskanować Clean Installerem..wiesz skąd ściągnąć? |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wiem
![]() Ale tak wszystkie naraz wadliwe? Aha, i wspomnę, że przy włączaniu, w tym okienku wartości zmodyfikowanej mam obok CEPa i obrazu Meroli mam żółty trójkącik. Wykasować? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może od razu nie kasuj,tylko te dwa przedmioty daj na pulpit,odpal grę i sprawdź,czy meble są...
( a to dziwne - ja miałam obraz z Meroli i nic mi się nie pojawiało..) EDIT: a ja w moich dokumentach xD EDIT już 2 osoba dzisiaj mnie uwielbia xD Ostatnio edytowane przez blakistoni : 20.08.2008 - 16:58 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ha, tylko że ja CEPa mam na pulpicie (jego cię instaluje jak np. jakąś grę, next, next, finish
![]() No, zobaczę. kotka22! szaleńcza radość! kocham cię, kocham cię, kocham cię! jaki jestem przygłup, skoro nie wpadłam na to wcześniej. alleluja! ![]() *całuje stopy* zamknijcie i dajcie kotce22 specjalną rangę "pomogła przygłupiej" ![]() Jeszcze raz ogromnie ci dziękuję! Ostatnio edytowane przez brzos : 20.08.2008 - 16:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|