![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W sumie wstyd pokazać zwłaszcza, że w ogóle nie korzystam z dodatków, robię tylko na maxisowych i dopiero się uczę budować.
Zdjęcia wydają się ciemne, ale podczas grania było OK o licznych błędach i pustce oraz braku całkowitego gustu nie wspomnę. Cóż, przedstawiam wam domek wesołych emerytów . Zrobiony specjalnie z myślą o starszych simach zmęczonych nowoczesnością. Czy to wyszło chociaż trochę przytulnie? ; _ ; A w ogóle witam ;-) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:13 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a dziadkom nie starczylo na plot przy wejsciu?nie podoba mi sie to, po bokach tez powinien byc albo wogole,w kuchni nie pasuje sprzet do mebli...roz??? ale poza tym to ujdzie,tylko za malo kontrastu na scianach i podlogach w stosunku do mebli-zlewa sie wszystko-chodzi mi o jadalnie,ale na poczatek,aby Cie nie zniechecic do dalszego budowania daje 8/10
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajna, przytulna i ładna chatka. Nie podoba mi sie jednak kuchnia (róż) a jadalnia za bardzo odbiega od reszty - za nowoczesna. ocena 8,5/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ciekawie prezentuje się z zewnątrz, nawet bardzo przytulnie. ;-)
Wewnątrz też, chociaż, faktycznie te różowe sprzęty w kuchni trochę rażą oczy, a 'niby' kącik z komputerem, w dodatku z jakimś nowoczesnym krzesłem nijak ma się do 'znudzenia nowoczesnością' lokatorów domu...;-) No i trochę nie pasują wg. mnie te lampy na ogrodzeniach wewnątrz domu, używam ich raczej... w ogrodzie. Jednak całość wygląda bardzo sympatycznie, chałupka mi się podoba. ![]() Jeśli dopiero się uczysz, to tym bardziej należą ci się gratulacje, że nie wstawiłaś tu ogromnej, zimnej bryły z przypadkowo wstawionymi meblami z dachem do nieba... :] |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
podoba mi się ten górski klimat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wyszło bardzo przytulnie i ładnie...
Jedynie bez sensu mi się wydaje ten plotek z furtką taki niedokończony więc dam tylko 9/10 ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Bardzo mi się podoba, przytulnie, ładnie i bez dodatku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm... ładnie, lubie domki Maxsisowe
![]() Bryła: Taka sobie. Nawet ładna. Ogród: Fajny ale staw nie podoba mi się. No i nie podoba mi sie kontynuacja zwykłego płotu niskim. Wnętrze: Ładne. Podoba mi się przytulna atmosfera. Może troche sie zlewa lae jest OK. W kuchni nie pasuje sprzęt AGD a w sypialni ten obraz koło łózka zbyt nowoczesny. Aha... no i jeszcze komputer... skoro nie lubią nowoczesności to po co im komp?? Reszta Bardzo mi się podoba. Ocenka 7,5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za wszelkie komentarze, dzięki nim wiem co jest źle
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|