Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.07.2008, 10:58   #1
falconchan
Guest

Wink Drewniana chałupinka -clean (1 domek na forum) [BRAK ZDJĘĆ]

W sumie wstyd pokazać zwłaszcza, że w ogóle nie korzystam z dodatków, robię tylko na maxisowych i dopiero się uczę budować.
Zdjęcia wydają się ciemne, ale podczas grania było OK o licznych błędach i pustce oraz braku całkowitego gustu nie wspomnę.
Cóż, przedstawiam wam domek wesołych emerytów .

Zrobiony specjalnie z myślą o starszych simach zmęczonych nowoczesnością. Czy to wyszło chociaż trochę przytulnie? ; _ ;

A w ogóle witam ;-)

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:13

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.07.2008, 11:09   #2
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: Drewniana chałupinka -clean (1 domek na forum)

a dziadkom nie starczylo na plot przy wejsciu?nie podoba mi sie to, po bokach tez powinien byc albo wogole,w kuchni nie pasuje sprzet do mebli...roz??? ale poza tym to ujdzie,tylko za malo kontrastu na scianach i podlogach w stosunku do mebli-zlewa sie wszystko-chodzi mi o jadalnie,ale na poczatek,aby Cie nie zniechecic do dalszego budowania daje 8/10

stare 19.07.2008, 11:18   #3
Souris
Guest

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
a dziadkom nie starczylo na plot przy wejsciu?nie podoba mi sie to, po bokach tez powinien byc albo wogole,w kuchni nie pasuje sprzet do mebli...roz??? ale poza tym to ujdzie,tylko za malo kontrastu na scianach i podlogach w stosunku do mebli-zlewa sie wszystko-chodzi mi o jadalnie,ale na poczatek,aby Cie nie zniechecic do dalszego budowania daje 8/10
właśnie zgadzam się z tymi meblami w kuchni oraz z tym płotem, moja ocena to też 8/10

stare 19.07.2008, 12:49   #4
asiolek
Guest

Fajna, przytulna i ładna chatka. Nie podoba mi sie jednak kuchnia (róż) a jadalnia za bardzo odbiega od reszty - za nowoczesna. ocena 8,5/10

stare 19.07.2008, 12:53   #5
Linea
Guest

Ciekawie prezentuje się z zewnątrz, nawet bardzo przytulnie. ;-)
Wewnątrz też, chociaż, faktycznie te różowe sprzęty w kuchni trochę rażą oczy, a 'niby' kącik z komputerem, w dodatku z jakimś nowoczesnym krzesłem nijak ma się do 'znudzenia nowoczesnością' lokatorów domu...;-)
No i trochę nie pasują wg. mnie te lampy na ogrodzeniach wewnątrz domu, używam ich raczej... w ogrodzie.
Jednak całość wygląda bardzo sympatycznie, chałupka mi się podoba.

Jeśli dopiero się uczysz, to tym bardziej należą ci się gratulacje, że nie wstawiłaś tu ogromnej, zimnej bryły z przypadkowo wstawionymi meblami z dachem do nieba... :]

stare 19.07.2008, 12:57   #6
treys

Reputacja: 10

podoba mi się ten górski klimat . wnętrze- fajne przytulne, ale wiele rzeczy mi się nie podoba w umeblowaniu. 7/10
treys jest offline  
stare 19.07.2008, 13:17   #7
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Wyszło bardzo przytulnie i ładnie...
Jedynie bez sensu mi się wydaje ten plotek z furtką taki niedokończony więc dam tylko 9/10
Pozdrawiam
stare 20.07.2008, 13:17   #8
Aleksandra
Guest

Witaj
Bardzo mi się podoba, przytulnie, ładnie i bez dodatku W dodatku to Twój pierwszy domek na forum- gratuluję Nie podobają mi się jedynie sprzęty w kuchni bo nie pasują kolorytycznie. A tak to wszystko bardzo ładne i dziadkowe 9/10 i czekam na kolejny domek

stare 20.07.2008, 15:50   #9
Nataliaa12
Guest

Hmm... ładnie, lubie domki Maxsisowe
Bryła: Taka sobie. Nawet ładna.
Ogród: Fajny ale staw nie podoba mi się. No i nie podoba mi sie kontynuacja zwykłego płotu niskim.
Wnętrze: Ładne. Podoba mi się przytulna atmosfera. Może troche sie zlewa lae jest OK. W kuchni nie pasuje sprzęt AGD a w sypialni ten obraz koło łózka zbyt nowoczesny. Aha... no i jeszcze komputer... skoro nie lubią nowoczesności to po co im komp?? Reszta Bardzo mi się podoba.

Ocenka 7,5/10

stare 20.07.2008, 16:19   #10
falconchan
Guest

Dziękuje za wszelkie komentarze, dzięki nim wiem co jest źle Samej często nie daje rady dostrzec takich rzeczy. Pozdrawiam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania