![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ale jak dwurodzinny? chodzi ci tylko o to ze tylko jedna rodzina bedziesz sterowac a druga bedzie robic sama co sobie chce? Jak o takie cos ci chodzi to sie nie da.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak jak napisała Edytka.
Możesz sobie zrobić taki blok mieszkalny, ale trzeba będzie sterować wszystkimi członkami (mieszkańcami tego bloku), gdyż będą jedną rodziną. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Musisz czekać Na Osiedlowe Życie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Możesz. Robisz ich związki na zasadzie dwie rodziny, które są dla siebie współlokatorami, a potem ewentualnie przy pomocy internetowych gadżetów - zmieniasz nazwisko członkom jednej rodziny. Z tym, że jak powiedzieli przedmówcy - trzeba w takim wypadku sterować WSZYSTKIMI simami. :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ale przecież można zrobić najpierw jedną rodzinę np. Iksińskich i wprowadzić ich do jakiegoś domku, a następnie zrobić kolejną rodzinę, dajmy na to Igreków, i wprowadzić ich do tego samego domu, w którym już mieszkają Iksińscy. Co prawda sterować trzeba będzie wszystkimi, ale każda rodzina zachowa swoje nazwisko i nie będzie spokrewniona z tą drugą. Tak mi się zdaje...
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tyle ,Że Ja Nie Jestem z Polski Mieszkam od 4 Miesęcy w Londynie I U nas Jest Juz Sims osiedlowe Życie... I Kupiłam Go dzis I Juz moge robic domy dwu osobowe
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Oooo super, to umiesc zdjecia z gry!
;-) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Oczywiście Polska zawsze w tyle, zawsze na wszystko musimy czekać! <złość>
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zachwileczke Wysle Wam Zdjęcia Z Gierki Musze tylko Dodac NA neta
yyyy tylko jaka Była srtorna ze dodaje sie zdjecie i wyskakuje Kod ze jak wklepie Ze na forum odrazu jest?? teraz nie wysle sorry Ostatnio edytowane przez Rocket : 26.07.2008 - 13:46 Powód: nie piszemy kilku postów pod rząd |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|