Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.05.2004, 00:02   #1
oski111
Guest

Domyślnie

Witam. Jeżeli gdzieś na forum jest już podobny temat to sorry ale nie mam ochoty grzebać w tym śmietniku w poszukiwaniu podobnego tematu. Mam problem: w Arakadabrowie mogę się wprowadzić tylko na dwie działki! Ta trzecia (najwieksza) jest pusta i jest między dwoma pozostałymi (tmi z domami). Czy wy możecie wprowadzić się na środkową działkę? Dodam jeszcze, że po najechaniu na tą pustą działkę nic się nie pokazuje!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.05.2004, 08:17   #2
Mateusz22
Guest

Domyślnie

Moze masz za malo magimonów :/ jedne chyba kosztuja 1000 a ta 2 to 1500

stare 02.05.2004, 09:53   #3
Niespotykany
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by oski111@May 2 2004, 02:02 AM
Witam. Jeżeli gdzieś na forum jest już podobny temat to sorry ale nie mam ochoty grzebać w tym śmietniku w poszukiwaniu podobnego tematu. Mam problem: w Arakadabrowie mogę się wprowadzić tylko na dwie działki! Ta trzecia (najwieksza) jest pusta i jest między dwoma pozostałymi (tmi z domami). Czy wy możecie wprowadzić się na środkową działkę? Dodam jeszcze, że po najechaniu na tą pustą działkę nic się nie pokazuje!
Odniosę się do tego śmietnika.

Może trochę przesadziłeś ale rzeczywiście temat Abrakadabra to tragiczny zbiór tych samych wątków

stare 02.05.2004, 10:47   #4
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

mi dziala normalnie nie wiem co ci sie dzieje

stare 02.05.2004, 11:03   #5
Julias
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by oski111@May 2 2004, 01:02 AM
Moze masz pirata?jesli tak to nic nie poradzisz.Lub poprostu za malo magimonow masz

stare 07.05.2004, 18:41   #6
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja miałem podobnie w okolicy z simami... poprostu po pewnym czsie jak grałem sobie kilka dni, prubuje zapisać i mi się pokazuje, że nie można zapisać zmian postanowiłem w tym razie nie zapisywac pokazuje się okolica i patrze na tą działkę a tam pusta działka bez domu i rodziny, rodzina znikła z domem a twój problem może być podobny <_< radziłbym wgrać od nowa grę :unsure:

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania