Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2008, 15:12   #1
P_aula
Guest

Domyślnie Agnieszka Chylińska na pokazie The Sims 2! - wideo wywiad

Agnieszka ChylińskaNa samym wstępie zaznaczę, że niniejszy news to tylko ciekawostka, a sam materiał, o którym on traktuje, jest już bardzo stary, ponieważ pochodzi z roku 2004. Mimo to myślę, że wśród Was znajdą się tacy, których ta informacja zainteresuje .

Z pewnością znacie Agnieszkę Chylińską - byłą wokalistkę o.n.a., obecnie liderkę własnej grupy rockowej: chylińska. W poszukiwaniu jednego z jej teledysków w serwisie YouTube natknęłam się na bardzo interesujące wideo z oficjalnej polskiej prezentacji gry The Sims 2, w której to uczestniczyła właśnie Agnieszka Chylińska. Dla ciekawostki napiszę, że redakcja naszego serwisu także miała okazję uczestniczyć w wyżej opisywanej prezentacji. Ale do rzeczy. W materiale wideo, który przypadkowo znalazłam w serwisie YouTube Agnieszka Chylińska udziela wywiadu dla jednego z magazynów komputerowych - CyberMycha. Jako ciekawostkę dodam, że w trakcie udzielania wywiadu, za plecami Agnieszki "przemykają" główny producent The Sims 2, Jonathan Knight oraz (uwaga!) niestety byli już administratorzy naszej witryny - Pushek i Emil . Jestem przekonana, że wielu z Was nie miało jeszcze okazji obejrzeć tego nagrania, bo materiał stosunkowo niedawno trafił do sieci (pod koniec czerwca br). Tak więc gorąco zapraszamy do oglądania! Naprawdę warto!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.07.2008, 15:33   #2
P_aula
Guest

Domyślnie Odp: Agnieszka Chylińska na pokazie The Sims 2! - wideo wywiad

Jeszcze taka mała informacja dla tych, którzy nie są w temacie - Agnieszka Chylińska jest wielką fanką Simów i stąd jej obecność na oficjalnej polskiej prezentacji The Sims 2 (nawet w jednym z teledysków występuje scena, w której w TS2 gra P) ;-). Poza tym polski Oddział EA stworzył także jej postać do TS2. Kiedyś można było ją darmowo pobrać ze strony EA.pl .

stare 30.07.2008, 16:16   #3
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Aj super, że to dodałaś... w tamtych czasach jeszcze graam w jedynkę i przegapiłam
Pozdrawiam
stare 30.07.2008, 19:02   #4
asiolek
Guest

Super filmik bardzo ją lubie, a nie wiedziałam że lubi simy. Fajnie że to dodałaś, sama bym pewnie się nigdy tego nie znalazła ;p

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania