![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam ; ) Simów robię obecnie mało. Bardziej zajmuję się 'metamorfozami' moich simek sprzed dwóch lat.
Oto Deana: ![]() ![]() Po farbowaniu: ![]() Z mężem: ![]() Wiem, że kijowa jakość zdjęć, ale coś mi nie idzie tak, jak powinno... Zachęcam do komentowania ; ) Edit: trochę ją przerobiłam, bo teraz jak na nią patrzę to nie mogę się nadziwić, że takie coś wstawiłam na forum przed ludzi O.o ![]() Ostatnio edytowane przez Rinn : 12.03.2011 - 08:36 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zdjęcia są w porządku, simka już nie...
Fryzura to masakra (albo się nie znam), głowa - jajo - za brak zbliżenia na twarz (a może to dobrze, bo nie mam jak skrytykować) 4/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kąciki ust za wysoko. Głowa zbyt podłużna, nos mi się nie podoba.
Sprawia wrażenie takiej... takiej... hmmm... sztucznej... ale nie w sensie, że tapeta na twarzy itp., tylko przypomina mi porcelanową lalkę. Z tego, co widzę jeszcze to ma ładne oczy. Nie ma zbliżenia na twarz. edit: na pierwszych zdjęciach świetne ciuchy. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dlaczego mój komentarz został usunięty?
![]() Co w nim było nie tak?! Powtarzam: simka jest masakryczna, ma brzydką twarz i wygląda jak potwór! Nie, nie, i jeszcze raz NIE! Okropna, beznadziejna, 1/10! Liv edit: wg ogłoszenia był to spam, moderator miał prawo do usunięcia tego. Konkretnie zabrakło konstruktywnej krytyki. Ostatnio edytowane przez Liv : 14.09.2010 - 18:12 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wygląda jak mango...
Pociągła twarz Szeroko rozstawione oczy Wąskie usta Dziwny nos + za fryzurę na pierwszych 2-ch zdjęciach 2/10 PS. Skąd masz ciuch z pierwszego zdjęcia? Ten z niebieskim sweterkiem? ![]()
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Brakuje zbliżenia na twarz...
Ale widzę, że jest coś nie tak z ustami i podbródkiem ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Znalazłam gdzieś na simscave
![]() Uch... Po komentarzu Sherlocka aż się boję wystawiać dalej te swoje potworki... Celeste: ![]() ![]() Twarz: ![]() Taka 'jełopowata', ale mi kogoś przypomina i postanowiłam jej nie zmieniać. Bardzo proszę o konstruktywną krytykę. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Lepsza od poprzedniej, ale nadal brzydka
![]() Oczy i nos do poprawy... Ale za to ma fajne włosy. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jednak mogłaś zmienić... Nie podoba mi się w niej kompletnie nic. Nos... tzn. ten glut na twarzy jest okropny. 2/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Simka ma dziwny nos, twarz i usta.
Wygląda jak "Lalka". Ale próbuj dalej, kiedyś Ci wyjdzie... Narazie bez oceny ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|