![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nicole, hmm... tak szczerze? To nie wiem co zmieniłaś. Przesadziłas troszke z makijażem. I do tego te czarne brwi...
Ale czekam na kolejne simki ^^ Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
lada, ale kolor ust mi sie nie podoba
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wiele nie zmieniłaś, sam maksis do tego jeszcze te oczy jakby była kosmitką, no i za ostry makijaż
Bez oceny, bo maksisa nie oceniam. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziś trochę pobawiłam się w warsztacie. O to efekt:
Alison: [img]http://i35.************/10ictco.jpg[/img] |
![]() |
#6 |
|
![]()
Alison, nie podoba mi się, już tłumaczę czemu. Oczy, takie jakieś, hmm...dziwne? Gdybyś zmieniła tęczówki, było by naprawdę fajnie ^^ Pościągaj sobie jakieś inne oczy, choć oczywiście nie musisz. Szminka mi się nie podoba. Fotki z gry lepiej wyglądaja ;D
Ale widać, ze robisz już jakieś postępy, pozdrawiam i czekam na nowe simy. Btw, zapraszam do mnie ^^
#7 |
Guest
|
![]()
Oczy są dziwne, chociaż nie wiem czemu. Wyglądają podobnie do maxisowych. Błyszczyk również nie bardzo mi się podoba. Mogłabyś dać jej też jaśniejsze brwi, ale simka nie jest aż taka zła
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się, wygląda jak plastikowa podróbka barbie, mam nadzieję że nie obraziłaś się ale mi w niej nie pasuje dosłownie wszystko, a szczególnie oczy
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Chcesz robić bardziej realistyczne simy? Ściągnij lepsze, bardziej realistyczne skiny, oczy, brwi, makijaże. To bardzo pomoże. W dziale 'Gdzie mogę to znaleźć' było dużo takich tematów, poszukaj tam. Na pewno cos ciekawego znajdziesz ^^
#10 |
Guest
|
![]()
Obydwie są ohydne!!!! 0/10 za OBIE!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|