![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przepraszam Was, że tutaj śmiece, ale nie ma działu gdzie to moge napisać. Czy The Sims 3 mi wejdzie?
Mój sprzęt 1.2 GHz. 380 + 512 które moge dokupić RAM, grafika 128 MB. Wiem, że wymagań EA jeszcze nie opublikowała, ale powiedzcie mi czy na Wasze oko mi wejdzie czy nie. Z góry thx. Ostatnio edytowane przez Odyn : 21.08.2008 - 22:44 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeszcze chyba nic nie wiadomo. To skąd ktoś ma wiedziec ?!
Czytał aś/eś Regulamin ?! : 1. Tematy: Naucz się je nazywać. Nie wybieraj nazwy: "dziwny problem", bo wtedy mniejsza ilość osób znających odpowiedź wejdzie na topic, a ktoś mający ten sam problem w czasie szukania nie znajdzie twojego tematu (wyszukiwarka). Nazywaj tematy krótko i zrozumiale. Pisz zrozumiale i po POLSKU, to pozwoli łatwiej zrozumieć twój problem i szybciej dostaniesz na niego odpowiedź. Nie przeklinaj! To tylko świadczy źle o tobie. Ostatnio edytowane przez OlaBernacik : 21.08.2008 - 12:22 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Co do pytania, to ostatni zaznaczony przeze mnie punkt jest odpowiedzią dla ciebie. >na oko nie ma co oceniać - chyba że to będą eksperci typu bjork< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie znam sie, ale jak dla mnie to nie wejdzie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie tez nie. pamieci za mało, skoro teraz masz 380, to musialabys duzo dokupic zeby gra jako-tako chodzila. IMO.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|