![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zbudowałam sobie dom szeregowy tzw. "bliźniak". Do domu prowadzą tylko jedne drzwi "unikalny seperator". Przeczytałam wszystkie tematy i poradniki na forum jakie tylko znalazłam dotyczące budowania w OŻ i dostosowałam się do nich a i tak kiedy wpisuję kod changelotzoning apartmentbase wyskakuje mi, że mieszkanie jest nieprawidłowe. Nie mam już pojęcia co może być źle, próbowałam skasować balkony, garaż i nic. Mam też ogródek, wchodzi się do niego przez taras. Ogrodziłam cały ogródek tak, że nie można do niego wejść inaczej niż przez taras. Później spróbowałam skasować taras, ogrodziłam go całego i skasowałam z niego drzwi i nic. Ciągle coś jest źle.. nigdzie nie mogę znaleźć co to może być. Proszę pomóżcie..
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Może robisz złą parcelę? Parcela, na której budujesz musi być taka zwykła, a nie publiczna. Może jeszcze robisz na parceli plażowej?
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
EyeCandy - widocznie źle szukałaś, bo już jest temat, że nie może być zejścia z tarasu do ogródka.
Ps. Może masz windę w mieszkaniu? A drzwi garażowe muszą być te, które dochodzą w OŻ. Ale o tym też było. A przypatrz się uważnie, czy całe mieszkanie jest ogrodzone ścianami... To głupie, ale może masz brakujący kawałek ściany gdzieś. Podobnież przeszkadzają też "złote podziały" - takie coś co dochodzi w Szyk i Elegancja. No i możesz też zainstalować łatkę. Ostatnio edytowane przez Björk : 10.01.2009 - 18:27 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak.. oba mieszkania całe są ogrodzone ścianami.. Nie wiem co to są te "złote podziały"?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|