![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie można w oknie swojego otoczenia ustawić filmiku (niestety) ale można wprowadzić w okienko swoje zdjęcie otoczenia
w Moje dokumenty szukasz ea games, the sims 2, i Neighborhoods tam szukasz swojego otoczenia w którymś folderze i zastępujesz główne zdjęcie własnym. Potem w menu otoczeń masz to zdjęcie! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tylko jeszcze musisz nazwę zmienić na taką, jaką miało to główne zdjęcie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A pozatym to: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44916
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
lukas300
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi mozesz mi to wytłumaczyc?? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Chyba że chodzi o to pierwsze xP
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
tak to :w Moje dokumenty szukasz ea games, the sims 2, i Neighborhoods tam szukasz swojego otoczenia w którymś folderze i zastępujesz główne zdjęcie własnym. Potem w menu otoczeń masz to zdjęcie tego nie kapuję
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bo w tym folderze znajdują się TWOJE zdjęcia z ts2. Kiedy główne zdjęcie z okolicy (to co się nie rusza) zastąpisz TWOIM, zamiast tamtego będzie TWOJE. xDxDD Żeby to zrobić, wchodzisz do tego folderu co podał łukasz, "wycinasz" jakieś zdjęcie twojej okolicy co ci się podoba i wklejasz do tego drugiego folderu
xxxDDD wytłumaczyłam najładniej jak potrafiłam xxxDDD
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Vegeta dzięki ci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |