![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wię witam na wstępie to znowu ja ta nic nie wiedząca otóż znowu mam problem ostatnio dostałam w prezencie urodzinowym TS2 Podruże i Modę z H&M i tu się zaczął mój problem zrobiłam sobie kopie zapasowe plików tak jak zawsze gdy wgrywam coś nowego i tu było ok odinstalowałam wszystkie simsy by móc je wgrac prawidłowo po kolei no i jak je wgrywałam było wszystko ok co jakiś czas sprawdzałam co w nich jest nowego itd.no i gdy skończyłam wszystko instalowac skopiowałam z powrotem swoje pliki tak jak pisze w książeczce.i gdy zaczęłam grac to się zdenerwowałam otóż zniknęły mi standardowe domy z nocnego życia te gotowe co tam były i zniknęła mi lada z dodatku mody z H&M!!!!!!!!z domami to mały pikuś bo se je wcześniej skopiowałam i wgrałam na nowo ale zniknęła mi ta lada która jest oryginałem z gry rozumiem gdyby był to jakiś dodatek z neta ale nie jest!!!to była ta standardowa lada to była ta lada o nazwie "pokaż mi więcej" i tu moje pytanko z prośbą jak ją mam odzyskac?!pomożecie mi??! a i jeszcze jeden problemik otóż nie włacza mi się sama gra podróże tak jak wcześniej CPR tylko muszę klikac na jej ikonkę dopiero wtedy wyświetla mi się takie okienko z napisem graj i jak potwierdzę to wtedy się włącza czemu tak się dzieje nigdy tak mi się gra nie włączała pomóżcie proszę!!!tylko proszę o jak najszybszą odp bo chcę ten problem jak najszybciej rozwiązac
![]()
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
chyba niestety sie nie da. chyba że ktoś mógł by poszukac u siebie i Ci wysłac e-mailem. i mam pytanie po co odinstalowywałaś?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no właśnie po co odinstalowałaś?
Może spróbuj jeszcze raz reinstalować simsy - powinno pomóc A jeśli chodzi o to okienko z napisem graj to ono jest dodane w TS2 Podróże i są na nim wyszczególnione na kolorowo wszystkie dodatki, które masz, a na szaro te, których nie masz. |
![]() |
#4 |
|
![]()
no zrobiłam to po to żeby wgrac po kolei gry żeby mi nie szwankowały bo gdzieś wyczytałam że trzeba po kolei wgrywac tak jak wychodziły żeby nie było problemów.
#5 |
|
![]()
To chyba źle przeczytałaś...
![]() *podrÓże- nie podruże, *stanDardowe- nie stabdardowe, * RZeczy- żeczy.
Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach, Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych, Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie... Ostatnio edytowane przez Nastulka92 : 06.09.2008 - 15:28 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kiedyś jak zainstalowałam grę nie było telewizora i kominka, weszłam w jakiś maksisowy dom w którym znajdowały się te obiekty i działa. Spróbuj tak zrobić.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W TS1 trzeba było instalować dodatki po kolei, ale w TS2 już nie trzeba.
Ale spróbuj tak jak napisałem reinstalować simy |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Simsy trzeba instalować po kolei...... ale tylko The Sims 1! właśnie zainstaluj jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No dobrze sprubóję jeszcze raz je od instalowac i za instalowac ech i dam znac czy wszystko jest
![]() ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Sims 2 musisz intalowac w takiej kolejnoci jak były tworzone ale jesli masz np. the sims 2 universyty to nie a potem czas wolbny to nie wiem (to tylko przykład)
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|