![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak, wpisujesz źle. Jeśli chcesz żeby mieli np. 50$ to wpisz "familyfunds xxx 50" tzw. nie pisz z minusem tylko od razu napisz ile chcesz żeby twoja rodzina miała pieniędzy
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kod wpisuje się w otoczeniu, na parceli nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Możesz to zrobić za pomocą InSIMenatora w "Edytorze budżetu" (jest po polsku więc dasz radę) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja miałem tego InSIMenatora to tylko mi gre niszyczył dlatego teraz nie mam nic z neta jedynie z płyt z dodatkami
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
To dziwne, bo ja mam InSIMenatora i jest wszystko dobrze. No cóż, innego sposobu nie znam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
A mnie działa na parceli
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No ale licz sie z tym ze on tez psuje działanie gry
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hm, kodem familyfunds też można odebrać pieniądze. Tym bardziej, że od razu decydujesz, ile rodzina ma mieć pieniędzy
![]() Wpisz poprawnie kod w otoczeniu i ciesz się grą ![]() A propos tego kodu - mam pytanie. Czy jak będą dwie rodziny w otoczeniu o tym samym nazwisku (np. Ćwir i Ćwir w Miłowie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze wpisywałam ten kod dla rodziny w skrzyni rodzin w otoczeniu i szczerze mówiąc nie próbowałam inaczej. Jak jedna z rodzin o tym samym nazwisku przebywa w skrzyni to właśnie na nią zadziała kod
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|