![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo przyjemny dla Oka
Kuchnia jest ogromna ale ja takie lubię tylko po co te długie Okna jak tam stoją szafki, a szafka wisząca za lodówką sie nie otworzy sypialnia fajne dodatki ale też jest BIG jadalnie jest pusta oprócz kwiatka, stołu i krzeseł nie stoi tam nic w Łazience czuje sie jak na jakimś Statku 6/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ten domek to mi się nawet podoba ,ładny salonik , kuchnia , pokuj dziecka .
Jedno ale do pomieszczenia gdzie stoi bilard ,fortepian tam nie pasuje i jeszcze maszyna do ćwiczeń? Za mało zieleni brak kwiatów, drzewek i roślinności wszelakiej. Bryła domu może być. ocena 8/10 |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
I co z tego, że bryła jest dobra i wnętrza są bardzo fajne skoro ten dach psuje wszystko? ZA DUŻY DACH! Kuchnia też jest za duża a dywan w jadalni jest okrutnie żółty. Nad sypialnią nie ma sufitu. Nie jest źle, nie jest dobrze, ale jest bardziej dobrze niż źle, ale mniejsza o to. Zmieniaj wysokość dachu i będzie OK! 6/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
całkiem fajny domek
![]() 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Podzielam zdanie Dominica co do bryły i dachu - gdyby był "lżejszy" i w innym, bardziej pasującym do elewacji kolorze, całość wyglądałaby o wiele lepiej. Sam dom natomiast ma ciekawy kształt i przyciąga oko.
Wnętrza są moim zdaniem zbyt duże (zwłaszcza kuchnia o rozmiarach boiska do piłki nożnej) i skąpo umeblowane, poza tym podobnie jak w poprzednim projekcie wstawiłaś praktycznie same gotowe zestawy, dlatego sprawiają one wrażenie niedopracowanych. Pod względem aranżacji najlepiej prezentuje się pokój dziecka, chociaż nawet tutaj odczuwam brak roślin i innych dekoracji. Jest ok, ale nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowane przez haughton : 18.02.2009 - 20:07 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Allle wielki dom jak na 3 osoby, masakra
![]() A tak na poważnie.. Dom nawet ładny, w sumie taki zwyczajny, tylko tan różowy pokój mnie zabił. 5/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
domek calkiem fajny.. z zewnątrz.
wewnatrz tez nawet ok ale nie podobaja mi się firany w salonie co leżą na podłodze... i dwa żyrandole.( po co?) W kuchni szafka wisząca wchodzi w lodówkę., po za tym kuchnia jest za wielka... Łazienka mi nie przypadła do gustu.. Natomiast ładna jest sypialnia , pokój dziecka no i jeszcze jadalnia.. Ale w sumie podoba mi się.. ocena: 8/10 Pozdr.
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ekhem... Trzy osobowy
![]() ![]() No więc tak. Domek mi sie bardzo podoba, ponieważ jest w takim "amerykańskim" stylu. Jednak wiele rzeczy mi też nie pasuje. Pomieszczenia są ogromne, zostawiasz zbyt dużo wolnego miejsca, np. w kuchni czy w salonie. (najbardziej w kuchni ![]() Druga rzacz, to bardzo nieprzyjazna łazienka. Jakoś mnie ona odpycha :/ Podsumowując: Domek z zewnątrz jest bardzo ładny, no może w środku troszkę gorzej, ale i tak mi się podoba ![]() Ze spokojnym sumieniem: 7/10 Pozdrawiam Gio!
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak na początek całkiem ładny
![]() Z poważniejszych zarzutów, to: kuchnia (za wielka, nie podoba mi się sposób jej umeblowania), żółty dywan w jadalni (RAŻĄCO nie pasuje), elewacja bryły, brak sufitu w łazience na piętrze :/ i ta półścianka z balustradą na werandzie. 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|