![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
... Czyli do Awor, zaprojektowany przez charyzmatycznego architekta Miłowa, który postanowił 'zawładnąć' także Kwitnącymi Wzgórzami.
Państwo Macierzanka, po przeprowadzce z mieszkanka na przedmieściach z dumą prezentują swoje nowe, nareszcie własne lokum. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:10 |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
bryła nie podoba mi sie ale we wnątrz jest bardzo ładnie bla bla bla nie chce mi sie pisać 8/10 za bryłe
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła jest genialna. Świetnie dobrane kolory tynku do całości. Okropny błąd popełniłaś dając takie barierki na tarasach. Psują one cały urok szkieletu domu.
Wnętrze domu jest ciekawie zaaranżowane. Kuchnia jest genialne, świetna gra kolorami. Jednak ja dałabym ciemniejsza podłogę. Coś ala`kawa z mlekiem. A na szafkach położyłabym srebrne akcesoria, albo srebrną okładzinę ścienną przy mikrofali. W sypialni nie podobają mi się firany, wyglądają one jak z innej bajki. Sofa czarna ok, ale nie ten model. Do łazienki nie mam żadnych zastrzeżeń. Biuro również jest idealne. Salon to pomieszczenie, które najmniej przypadło mi do gustu. Umeblowałeś go bardzo chaotycznie. Ogólnie muszę przyznać, że podoba mi się twoja praca. Widać, że włożyłaś w nią sporo wysiłku. |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła i w ogóle całość z zewnątrz wygląda wspaniale!
wnętrze też fajne, ładnie dobierane. 9/10 niektóre szczegóły mi się nie podobały za to odjełam 1 p. |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No na pierwszy rzut oka stwierdziłam, że bryła oklepana i już mialam zrezygnować z oceny (z myślą, że ostatnio niejaki pan S.
![]() ![]() Ale zobaczyłam kolejne zdjęcia i jestem zauroczona. Nawet ta bryła jest świetnie rozplanowana i w ogóle. Zero zbędnego miejsca. Po prostu wszystko przemyślane, dobrane itd. 9/10 - BARIERKA przy schodach!!!! Chcesz żeby simy Ci się pozabijały???!!! Okrutniku ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna, geometryczna
![]() Jestem pod wrażeniem kuchni - pięknie podobierane kolory, co daje wspaniałą atmosferę. Podobnie w sypialni - piękne czerwone akcenty. Wspaniałe akwarium na piętrze. Podoba mi się też, że każde pomieszczenie ma swoje przeznaczenie - jest miejsce na gabinet, pralnię i siłownię. I na każdym piętrze łazienka - bardzo praktyczne rozwiązanie. Wobec tak wspaniałych pomieszczeń jak kuchnia i sypialnia salon wyglada bardzo smutno i bezbarwnie. Ale zauważyłam jeden błędzik - teleskop jest tak ustawiony, że chyba nie da rady przez niego spojrzeć ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
całkiem ładny, ale nie mój gust :]
6/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Piekny, naprawdę Ci wyszedł. Jest taki luksusowy i elegancki, to mi sie podoba.
Ale przyczepie sie do bryły - nie pasuje mi ta biała ściana od frontu, dałabym tam jakieś okna. Ocena: 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bryła jest po prostu idealna! Tak ładnie współgrające ze sobą kolory, tylko nie podoba mi się ten taraz do połowy garażu, ale i tak jest genialnie. W środku również bardzo dobrze, ale aby dostać się do siłowni trzeba przejśc przez kibel?!
![]() ![]() Edit: Bardzo podoba mi się pralnia i sam fakt, że jest ![]()
#10 |
|
![]()
Nie lubię nowoczesnych projektów , ale gdy są one dobre zmieniam zdanie i tak też jest w tym przypadku
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|