![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey! Szukałam tematu, ale nic nie było, a jeśli był to albo strona nie działa, albo coś mnie nie zadowalało. A więc tym razem szukam jakiś takich "strasznych", że tak powiem rzeczy. Chodzi najbardziej mi (jeśli jest) o taką duużą czaszkę jak ta świątynia Jumboka IV co można złożyć ofiarę, ale w tej czaszce bez ofiary, z resztą jak będzie. I innych rzeczy jak kości od człowieka, szkieletu, ale żeby można było położyć na ziemi w poziomie, a nie żeby stało itp. Dziękuję i pozdrawiam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Kilka szkieletów znajdziesz w temacie, który sama założyłam.
Nazywa się: Łóżka, szkielet... Kilka tematów niżej ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Haughton, dzięki, na pewno się przyda i zostanie wykorzystane
Kotek23, dzięki też znalazłam, przeszukałam Twój temat. Dzięki Wam bardzo za odpowiedzi. Ale jakby ktoś jeszcze mógł i znalazł tą duużą czachę, albo coś w tym stylu, jak pisałam tak dużą jak Świątynia Jumboka IV. Jeśli nie to trudno, ale i tak dziękuję za odpowiedzi. Pozdr. ![]() Edit: Nie wiedziałam, gdzie napisać. Otóż sciągnęłam te dodatki, włączam grę i kiszka. Pojawiło się okienko obiektów zmodifikowanych. Włączyłam je, ale chyba ich nie ma w grze, szukałam tylko w dekoracjach i ogrodzie (przecież nie w łazience). Gdzie mogłyby się podziać? Z większościoma dodatkami tak się dzieje, działają tylko fryzury. Denerwuje mnie to, bo nie mogę mieć niektórych super dodatków. Jest jakaś rada?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytano czy the sims recousers są płatne??
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zależy które, są takie, co wymagają tylko konta uniwersalnego(bezpłanego), a niektóre dodatki wymagają konta premium (płatne).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a po czym mozna poznac konto?? jakie ma byc
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bez konta nie da się ściągnąć żadnego pliku, wtedy obok obrazka jest kłódka. Jeśli nie masz uniwerslanego konta to proszę:
e-mail: [email protected] hasło: scforum Zaloguj się, jeśli dalej będzie kłódka, to znaczy,że jest płatny dodatek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Problem problemem, a mój problem chyba został zapomniany...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|