![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Hej! To znowu ja. Dostalem weny i postanowilem wybudowac dom w simsach. Tyle że tym razem mialem ograniczenie wiadomo starter to starter trzeba zmieścić sie w 20000 tys. simonoleonów [IMG]Eek[/IMG] ! Myślałem że nie dam rady bo już bardzo dawno budowalem startery. Przechodze do rzeczy dom przeznaczony jest dla sinla/singielki składa sie z salonu z kącikiem jadalnym, kuchni, bardzo małej łazienki i sypialni. Dom jest 100% maxisowski. Jeśli będziecie chcieli to postaram sie go dac do pobrania.
Zapraszam do oceniania i komentowania. Pozdrawiam dominik12 Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh, nie mów mi, że się nie dało zrobić więcej zdjęć łazienki( bo DA się- wiem z własnego doświadczenia). A poza tym, na tym jednym zdjęciu mało widać...
Domek bardzo udany. Nie mam zastrzeżeń. Tylko prosiłabym o jedno wyjaśnienie: skoro dom jest cały maxisowski, to skąd są te dwa drzewa z przodu i to duże z tyłu? (ja ich na przykład u siebie nie mam) Ocena 10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
One dochodzą w jakimś dodatku napewno nie są ściągnięte bo gra mi sie zacinała i wyczyściłem folder Downloads
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Te drzewa dochodzą chyba w podróżach
|
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Te drzewa dochodzą w Podróżach
![]() Koniec offa ![]() A domek Dominiku bardzo ładnie Ci wyszedł i mimo, że nie podobają mi się kafelki w kuchni to i tak dam 10/10, bo jak na starter bardzo przyzwoicie wszystko zaplanowałeś ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Podobają mi się kolory w salonie, ale za to kuchnia fatalna i ogród również ubogi. Przepraszam za krytykę, ale zawsze mówię co myślę:/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz widzę nieład, za to w środku bardzo ładnie.
Jedyne co mi się nie podoba to kafelki w kuchni ( ładny odcień ale moim zdaniem pasują bardziej do łązienki) i łazienka. ocena 8/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła fajna, prosta/zgrabna, fajne wejście do domu. Ale dlaczego takie duże okna? Raz, że nie pasują do budynku a dwa zauważ, że niektóre meble nachodzą na okna!
Co do wnętrza nic nadzwyczajnego. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
cztery razy te same obrazki czarno-białe z psem.Połaczona ikeowska kanapa na skos (nieestetycznie to wygląda ;/) kafelki łazienkowe w kuchni. alarm antywłamaniowy w sypialni. Zgniłe kwiatki (?) otaczające drzewo. Klockowata bryła i jej nieładny tynk. Brak firanek przy tak małym domie i duzych szklanych oknach. tablica korkowa w kuchni. słonecznik mieszczący się na ziemi w salonie. dywanik czerwony. cała łazienka. dwa te same lustra w sypialni. Brak ładnego ogrodu. połaczenie róznych drzew.
Jednym zdaniem-wszystko do poprawki GEMMa_ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny przytulny domek 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|