![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() Pewnie znowu wam się nie będzie podobało ,ale zobaczymy Nazwa:Ul.Leśna 95 Ilość mieszkań:4 Jak się będzie podobało to dam do pobrania I to by było na tyle zapraszam do ocenienia Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:34 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Duużo lepiej niż ostatnio
![]() Nie jest źle, widzę poprawę w wielkości pomieszczeń, są dużo mniejsze (no chyba że wielkie pustki nie sa widoczne na zjęciach, przydałyby się jeszcze jakieś rzuty) Bryła jest ciekawa, ale nie pasuja mi tam okna, są wepchnięte byle gdzie, byle by były. Korytarz może byc ale trochę w nim pusto. Salon ma ładnie dobraną kolorystykę ale kanapa jest źle ustawiona- Do telewizora zajmującego dwie kratki powinno się dawać dwu kratkową kanapę, do jedno kratkowego trzyosobową, po prostu parzysta liczba kratek telewizora- parzysta liczba kratek kanapy nieparzysta telewizora - to nieparzysta kanapy wtedy lepiej to wygląda (wiem że nie jasno mam nadzieję że rozumiesz o co chodzi;p) Kuchnia i jadalnie zdecydowanie mi się nie podoba - nic do siebie nie pasuje! Stół jest drewniany taki... (ojej mój prymitywny język...) w starym stylu ;p a krzesła już są nowoczesne i zielone O_o Domyślam się że zieleń miała pasować do blatów ale one z kolei gryzą się z podłogą i ścianami... Łazienka nie najgorsza choć nie widać jej dużo na zdjęciach :/ Sypialnia- ok, ale zmieniłaby krzesło i inaczej pomalowała podłogę i ściany, nie dość że niepasują to jeszcze kto chciałby spać w pokoju pomalowanym identycznie jak kuchnia?? Balkon - ujdzie ale te fotele kompletnie nie pasują na dwór. moja ocena to 5/10 Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez asiolek : 20.10.2008 - 15:18 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Blok mi się nie podoba, dlatego że:
- zdjęcia są robione byle jak, - w całym bloku panuje ciemność, - brzydka łazienka, - sypialnia ma okropną podłogę, - salon połączenie metalowych akcentów kanapy i drewnianych mebli nie jest najlepsze, - w kuchni są okropne krzesła, stół i blaty - ten mur ceglany na okalający balkon nie pasuje. Ocena: 3/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła nie jest najgorsza ale wnętrza nie są zbyt piękne! jeśli mam być szczery to wnętrza są okropne (mam nadzieję, że się nie obrazisz)! Przed budynkiem jest za dużo rodzajów kwiatów a drzewa są ustawione nie równo. Jest lepiej!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To są moje pierwsze apartamenty jeszcze takie uczę się budować!!!
Ale oceny jak Na razie spox ![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie. Ale lepiej niż poprzednio.
Co zrobiłeś z oknami? zauważyłeś, że kiepsko to wygląda, jak są rozmieszczone byle gdzie? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przyznaję jest zdecydowanie lepiej niż w poprzednim projekcie. Bryła zaczęła nabierać jakichś sensownych kształtów, choć do ideału jeszcze daleko.
A wnętrza. No owszem, są mniejsze, ale jeśli chodzi przede wszystkim o łazienkę to przeżyłam istne deja vu! ![]() ![]() Nie wiem, czy mi się na oczy rzuciło już ze starości, czy Ty po prostu przebudowałeś Kamieniczkę 5 i nie chciało Ci się wszystkiego do końca zmieniać? No przecież podłogi w innych pomieszczeniach też powtarzają się z Kamieniczki 5!! A jak na pewno wiesz w tamtym projekcie dokonałeś wielu błędnych wyborów - i niestety przeniosłeś je do tego projektu. Niepotrzebnie i na własną szkodę. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jest tak...zwyczajnie. Nic nowego, nic szczególnego
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ten apartamentowiec jest dużo lepszy niż ten ostatni, ale również pozostawia dużo do życzenia. Po pierwsze, ten murek jako balustrada na balkonie zupełnie nie pasuje. Później, połączenie podłogi z tą tapetą w kuhni i sypialni nie jest najlepsze, w salonie mógłbyś dać brązowe okna zamiast czarnych.
Bardzo ładna łazienka - jedyne pomieszczenie beż zastrzeżeń. Ocena: 6/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
O wiele lepiej niż ostatnio (Dla przypomnienia: Moja ocena poprzedniego apartamentu: 0/10
![]() Bryła o wieeeeleee lepsza niż ostatnio. Ale brakuje mi okiem. Pamiętaj, że w blokach okna są przeważnie równo i symetrycznie rozmieszczone ![]() Samochody: Takiemu sąsiadowi, który ma taki sam samochód jak ja, najchętniej bym przywalił. Po jakie licho są tam dwa identyczne samochody? PS Kolor podjazdu jest tragiczny! ![]() Wnętrza: Klatka (choć nie pokazana) identyczna jak ostatnio. No może inna podłoga, ale ogólnie nadal za ciemna! Salon: Bardzo ładnie dobrane kolory ![]() Kuchnia: Aaaa!!! Podłoga jest tragiczna, krzesła tak samo. Może coś bardziej klasycznego? ![]() Łazienka: Całkiem ładna, ale płytki marnie się prezentują. wyglądają, jakby były zrobione aparatem ![]() Sypialnia: Ta sama podłoga i ściana jak w kuchni. Ten sam błąd. Brzydka podłoga + to samo brzydkie krzesło = tak samo brzydkie pomieszczenie. Balkonik: Całkiem ładny Podsumowując: O wiele lepiej, niż ostatnio. Jedna prośba: Nie rób zdjęć z siatką. Ocena: 5,5/10 Punktacja: bryła - -1pkt samochody - -1pkt klatka - -1pkt salon - +1pkt kuchnia - -1pkt łazienka - -0,5pkt sypialnia - -1pkt balkon - 0 pkt Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|