![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hej!
mam problem. mam [sims 2 , podróże oraz h&m] ściągam dodatki z neta jakieś fryzury , meble , ciuchy. Ciuchy i fryzury wchodzą bezproblemowo! Lecz gdy wgrywam meble w grze nie ma potem ani jednego! jak wchodze do gry / w trybie wybierania okolicy pojawia sie komunikat: "Włącz obiekty zmodyfikowne lub wyłącz" Gdy wciskam włącz pisze "Obiekty mogą wywołać konflikty wewnątrz gry lub spowodować nieoczekiwane zachowanie gry , czy mimo tego chcesz kontynuować?" i poniżej jest lista wszystkich mebli jakie ściągłam.. gdy wciskam 'włącz' to i tak nie ma mebli a gra wariuje.. a gdy wciskam 'wyłacz' mebli nie ma.. ;/ poradzicie coś? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
oryginał?? Vista??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Orginał , Windows XP.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie ten dział .
|
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Według mnie to jakieś kiepskie meble pościągałaś... Może nie masz dodatków, które są wymagane, by prawidłowo działały?
Wnioskuję, po tym, że "gra wariuje, a mebli nie ma" ![]() Ale jak już zaznaczasz, że ma być widoczna zawartość zmodyfikowana, to trzeba potem wyjść z gry i wejść ponownie ![]() powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
bjork > niestety nic nie dało ;/
problem dalej się powtarza.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A może nie ściągnęłaś mesh do mebli?
Czasami wymagany jest też CEP. O tym, co jest wymagane przeczytasz na stronie, z której ściągałaś ![]() Jeszcze raz powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tak samo kiedy ściągałam pierwsze dodatki z internetu i byłam strasznie wkurzona, bo wszystko oprócz mebli działało :/ Gra musi się trochę "rozruszać" i czasami meble pojawiają się za 3 włączeniem gry (u mnie były za trzecim, jak instalowałam nowy dodatek, teraz działa bezproblemowo)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
tak.. tylko ja już grę chyba za 10 razem włączam i nic! ;/
ale zrobię reinstalkę .. ![]() Nic nie pomaga ;/ Macie jeszcze jakieś pomysły? Ostatnio edytowane przez Rocket : 01.11.2008 - 20:02 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
sorry za odświeżenie ,ale może to są recolory??
Albo zobacz jeszcze raz ,ale na początku kolekcji z meblami itp. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|