![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hey !
Po baaardzo długiej przerwie we wstawianiu domków wstawiam mój chyba 11 domek xD Jest to odnowa Maxis'owskiego domu. Nie pamietam jak się nazywa ![]() Domek jest robiony tylko w The Sims 2 i The Sims 2 OŻ . Myśle, że się spodoba ![]() --- - Cześć ! Nazywam się Julia Cebula . Niedawno skończyłam studia. Studiowałam aktorstwo. Skończyłam wyższą szkołę . Niedawno kupiłam domek do remontu. Zrobiłam go bardzo szybko. Zobaczcie jak wygląda po odnowie ![]() To już koniec ! Dzięki, że mnie odwiedziliście ![]() --- I jak ? Ps. Małe wyjaśnienie : Nie mam teraz wszystkich dodatków z neta, ponieważ usunęłam Simsy i zostawiłam Downloads. Ale teraz zainalowałam tylko podstawową wersję i OŻ i folder z dodatkami mi nie działa ![]() Nie mam również wszystkich poprzednich domków wystawionych na forum ... Ps2. Przepraszam za jakość dwóch fotek, na których pokazane jest jak wyglądał przed . Otóż zrobiłam te zdjęcia, gdy miałam jeszcze źle ustawiony aparat. Potem zrobiłam domek i nie dało się już zrobić lepszych ![]() Ps3. xD Sorka, mam problem z drugim zdjęciem sypialni. Jak zrobie, to poprawie ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:52 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwszy!
Super chatka! Podoba mi się tylko sypialnia jest strasznie biała... 9,8/10 (przez sypialnie) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nawet nawet - przyznaję. Postaraj się lepiej zagospodarować salon a będzie super. Niewiele tu się jednak zmieniło moim zdaniem. Świetne dodatki, sama je mam ;] PZDR.
7/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Więc tak...
Bryła nie zachwyca, ale widzę że to przebudowa, więc jest nawet okej. Chociaż zmieniłabym okna i drzwi. Zauważyłam 2 takie same obrazy. Kuchnia i gabinet/pokój gościnny nie za bardzo ci wyszły, są trochę za smutne. W całym domu mogłaś dać dużo więcej ozdób, wtedy wydawałby się przytulniejszy. Jeszcze te obrazy- są źle ustawione. Ogólnie domek nawet ok, dam więc... 6/10 Powodzenia w budowaniu następnych domków ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba, szczególnie kuchnia i łazienka
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pięknie to sobie zamyśliłaś i wykonałaś
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Lubie oglądać przerobione domki
![]() Bryła - 2/10 Ogród - 2/10 Wystrój - 9/10 + 3 punkty za przerobiony domek ![]() Ocena - 5,3/10 |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bryła: mogłaś więcej w niej pozmieniać
![]() Otoczenie: nie wiem, po co tam ten stawek... Korytarz: do mebli bardziej pasowałby kolor zielony Salon: przydałoby się jeszcze jedno zdjęcie... Z tego co widać, jest całkiem całkiem ![]() Kuchnia: masz fajne żółte mebelki, ale gdzie do tego fajne ŻÓŁTE ściany? Pokój gościnny- bez zastrzeżeń. Łazienka: trudno mi powiedzieć, gdyż za mało widać :/ Sypialnia: też za mało tych zdjęć! ;/ To co widać jest OK. Nie mogę Ci dać sprawiedliwej oceny, bo masz "niepełne" pomieszczenia. Najlepiej jest zrobić te 2, 3 fotki każdego, aniżeli potem czytać wypominki "bo za mało zdjęć". A w tym wypadku może i ocena będzie niższa, niz gdybyś miała zdjęć więcej. 6/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła właściwie się nie zmieniła, jest tylko w innych barwach. Wewnątrz podoba mi się wszystko oprócz tych dzwi. Ogólnie jest fajnie.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Swampfire - Dzięki
![]() Flavour - Dzięki ![]() ZuuZaa - Ach, no faktycznie . Są dwa takie same obrazy. Nawet tego nie zauważyłam ![]() Dziękuję za ocenkę ! Chelseaa - Dzięki ![]() Bjork - Dziamkuję ! ![]() Analisse - Przyznam się ![]() ![]() Liv - Nie chciałam zabardzo ruszać bryły. Mimo, że jest prostokątna to jest taka mała. Akurat mi taka była potrzebna. Stawek miał być dla urozmaicenia, jednak zapomniałam dokończyć ogród i brzydko wygląda. Hmm... Żółte ściany ? Nie mogłam ładnych znaleść, a te, które mam są za ... żółte ![]() ![]() Dominic - Dzięki ![]() Chyba to nie jest mój najlepszy domek. Ale nie każdy musi być dobry. Dzięki za każde komentarze ! ![]() Zapraszam do moich pozostałych domów, a szczególnie domu 10 !
|
|