![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to mój pierwszy domek na forum, więc proszę o wyrozumiałość w ocenach. W domku nie ma dodatków z internetu, dlatego nie będzie tak bogaty. Wstawiam go jedynie, gdyż poprosiła mnie o to moja koleżanka. Dom zamieszkuje samotna dziewczyna Weronika Robakowska. Zapraszam do oglądania.
Koniec. Bardzo przepraszam za to, że musicie sami otwierać zdjęcia, ale inaczej nie dało się ich wstawić. Czekam na komentarze. haughton: Poprawiłem linki, w przyszłości skorzystaj z poradnika na temat zamieszczania zdjęć (znajdziesz go w dziale z poradnikami). Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:30 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podaj zdjęcia nie-w-linkach, bo to nie fajnie tak otwierać wszystko.
Aha i skombinuj sobie sufit, bo widzę niebo ![]()
w końcu wracam tu, przepełniona dawnymi wspomnieniami! Ostatnio edytowane przez haughton : 16.03.2009 - 14:45 Powód: połączenie dwóch postów |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przecież przeprosiłam za to, ale inaczej nie mogłam wstawić. Następnym razem postaram się coś z tym zrobić.
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Ukośny basen, wygląda strasznie śmieszne, wewnątrz ta palma, która chyba jest wyższa niż ściany, ogólnie ciemno. A i jeszcze dwa żyrandole w salonie, dwa takie same dywany- to ja za dużo dziś wypiłam?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ładnie zbudowany domek, bryła trochę za wielka, ale może być
![]() Kuchnia mi się nie podoba ![]() Żeby, obrazki działały skopiuj adres IMG! Pozdrawiam! 6/10 Popracuj nad zdjęciami! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi się bardzo podoba, zwłaszcza to wejście z fosą. Najładnieszje wnątrza według mnie to kuchnia, gabinet i salonik. Pozdrawiam i czekam na kolejne piękne domki.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hej! Dzięki wielkie za bardzo dobre oceny. Mam nadzieję, że kolejne moje domki będą jeszcze ładniejsze
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Da się trzeba zaznaczyć w ImageShack na ostatniej stronie Direct -kopiuj i wklej tak jak zawsze[img]tu wklej[/img] img duże litery.w nawiasach.
![]() ![]() Ogulnie nie jest taki zły , kuchnia mi się podoba ! ocena 7/10 Ostatnio edytowane przez symfonia : 13.03.2009 - 19:51 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Projekt faktycznie ciekawy. Ładnie urządziłaś wnętrze tylko przydałoby się więcej światła i jak dla mnie kontrastów
![]() ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Hej! Domek jest całkiem fajny .... Strasznie podoba mi się wejście, jest po prostu cudne
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|