![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mój problem polega na tym iż... mój Sim gdzieś się zapodział. A od początku... Gram w Simsy Podróże... jak uzupełniłam półkę pamiątkami z Wyspy, kliknęłam "Oglądaj". Po chwili podjechała taksówka, i mimo ,iż anulowałam akcję Sima, wkrótce przeniosło mnie na Wyspę. Wcisnęłam w mój domek letniskowy. I pojawił mi się on w trybie kupowania i budowania. A Sima ni śladu. Jak klikam na jego właściwy dom, również chce mnie przenieść na Wyspę i sytuacja taka sama j/w. Rodziny wyeksmitować się nie da, domu Sima jak i letniskowego zburzyć treż nie... jak macie jakieś pomysły to napiszcie... Z góry dzięki ![]() Edit: kurcze, pomyliłam działy... można prosić o przeniesienie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
OK.
Da się. Wejdź do jakieś innej rodziny i zaproś tego "zagubionego" sima. Poproś żeby się wprowadził do ich domu. Sima odzyskasz ![]() Jakby były problemy na siłę dołącz go za pomocą kodu "boolProp TestingCheatsEnabled true" Kliknij na sima z shiftem i wybierz opcję Make Selectable |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety obie opcje nie działają... przy drugiej gra nie dała się nabrać i nadal dziewczyna do której się 'wprowadził' mieszka sama... no nic... chyba zrobię nowego
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Łatka nie pomogła, ale znalazłam inny sposób
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |