![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza
Nawet fajna taka klimatyczna... Bardzo mi się podoba... Takie to zwykłe... ![]() 9/10 |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jest faktycznie "mała", ale punkt za clean
![]() ![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Zwyczjnie i bez rewelacji. Trochę wręcz pustawo. Ale nie jest źle. 8/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Mała ta restauracja, ale właśnie to dodaje jej uroku
Bardzo fajne to coś ![]() 9/10 PS. Rzeczywiście mało zdjęć i to jest minus ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
nooo można w sumie powiedzieć że fajna XD
ale ta znaczna przewaga maxisa mi się nie podoba, szczególnie w łazienkach, które są wg. mnie najgorsze. dla simów pewnie i fajna ale mnie to nie zachwyciło niestety. 6/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Za mało zieleni, za mało ozdób, za mało mebli, a za dużo wolnych przestrzeni.
Trochę nudno. W sali restauracyjnej ładne kolory (brązy- jedne z moich ulubionych), ale... Nawet, gdy lubisz prostotę, to możesz to przedstawić ładniej, a nie ograniczając meble, ozdoby i rośliny do minimum. Wszystko też takie strasznie schematyczne. Kwiaty ogrodzone tym samym białym murkiem. Nic nowego, ani oryginalnego. Strasznie dużo wolnej, niezaplanowanej przestrzeni na dworze. Jeśli lubisz robić małe parcele, radze ci wybrać 2 razy mniejszą działkę. Mam nadzieje, że jak będziesz wykonywać następną prace, to zastosujesz się do moich rad. 4/10 Pozdrawiam ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
To jest restauracja? Nie wydaje mi się... Raczej samoobsługowy budynek. Nie ma kuchenki, więc simy będą musiały same sobie gotować. Nie ma też stanowiska kierownika sali. Jest to mało urzyteczna parcela, bo simy jedyne co mogą tam zrobić to posiedzieć i napić się kawy. No ale dobra, nie zwracając na to uwagi... ogród jest pusty, pomieszczenie przed łazienkami może być, łazienki są brzydkie, zwłaszcza męska, damska jeszcze ujdzie. Kuchnia może być. Sala jest pusta, nie podoba mi się, bo wszystko jest porozstawiane pod ścianami, a na środku oprócz dywanu nic nie ma.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mała i chyba robiona na odwal.
4/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|