![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej.Chce wam pokazać moją najnowszą budowle
![]() Parcela Publiczna. Jeśli komuś się spodoba a mam taką nadzieję http://rapidshare.com/files/15966384...Sims2Pack.html parcela dostępna do pobrania UWAGA!!! parcela została zaktualizowana o lustra i góry z przodu Jeśli chodzi o kolor drzew to zmieniły bo jest Jesień Ok zaczynamy Tak wygląda całość Koniec. Zapraszam do oceniania ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:48 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
niby OK. ale brakuje mi tej "dzikości" gór i lasu. ogólnie nic szczególnego, zwykła parcela. minus za brak luster w toaletach.
5/10 za estetyczne wykonanie. Ostatnio edytowane przez treys : 01.11.2008 - 12:18 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki. Czekam na dalsze komentowanie |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pomysł ciekawy. W dodatku w Lesie jest jesień i fajnie to zgrałeś z aurą jaką mamy za oknami. Jak już wspomniała Yvette brakuje dzikości. Ścieżki są potwornie geometryczne, jak rysowane od linijki. Wszystko trochę za mało zarośnięte jak na las. Sprawia raczej wrażenie brytyjskiego parku z trawą tak zieloną i równą, że wygląda jak plastikowa. I ta plastikowa trawa potwornie odcina się od pozostałej części okolicy.
W łazience damskiej bardzo słusznie więcej toalet niż w męskiej. Logiczne, wiadomo, że do damskiej zawsze są kolejki ![]() Może być. 5/10 Ostatnio edytowane przez vibratoria : 01.11.2008 - 14:19 |
![]() |
#5 |
|
![]()
4/10 , bo nie jest dzikie !
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Napewno wygląda lepiej niż poprzednie budowle... Ale w WC nie ma luster a tutaj gdzie simowie mogą posiedzieć, pogadać itp nie ma ładu ani składu a kolor trawy za bardzo różni się od otoczenia. Nie powiem, że to las bo nie jest wystarczająco 'dziki' ja myślę, że to miejski park!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To ja mam pytanie dac do pobrania czy nie
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Mi się podoba chociaż nie jest to najlepsza parcela na tym forum ... Ale jeśli chodzi o mnie to daj do pobrania, bo możliwe, że przyda się moim Simom.
Ocena: 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Informuję ,że parcela jest dostępna do pobrania
![]() |
![]() |
#10 |
Guest