![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc zainstalowałam sobie kilka domów z płyty '13.000 dodatków' z gazety 'GRY Extra' Gdy klikam na któryś z nich w menu parceli to gra zawiesza się i wyskakuje znany komunikat 'Wystąpił problem. Aplikacja zostanie zamknięta'
Co mogę zrobić? Odinstalowałabym domy, ale nie mam pojęcia jak. Przeciez nie ma ich w folderze downloads. proszę o szybką odpowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
masz dużo dodatków w grze ? jeśli tak musisz przeskanować Clean Installerem simsy.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hm, może jaśniej z tym skanowaniem? Clean Installera mam od 2 dni o.o
A to zacinanie sie przy otwieraniu domów było jeszcze przed zainstalowaniem tej ogromnej liczby dodatków. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jeśli masz clean installera to czemu nie przeskanowałeś hmmm ? albo zrób reinstalkę...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a nie da sie po prostu.. Hm.. jakoś odinstalować te domy.? Przeszukałam wszystkie katalogi i po domach ani śladu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale musiał gdzieś powstać folder, przez który te domy zainstalowałaś.
Może da się przez płytkę. Spróbuj ponownie kliknąć na folder z domem na płycie. Może będzie opcja odinstalowania dodatku? Jeśli nie, skorzystaj z przeszukania kompa pod takim samym hasłem, jak jest nazwany plik na płycie. Ps. Wadliwe dodatki na płytce z gazety....
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sprawdz, czy masz wystarczajaco pamieci na dysku na którym zainstalowales simsy.
Ja kiedy popelnilam ten sam blad i mialam to samo... ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|