![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
hej, ostatnio gdy chciałem włączyć simsy, nie włączyły mi się, kliknąłem na ikonkę i wyskoczyła ta ramka uruchamiająca kliknąłem na GRAJ, ramka znikła a simsy mi się nie włączyły, niewiem co się dzieje a tak ładnie mi chodziły , pomocy.
Z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może coś z czytnikiem płyt?
Inne płyty działają bez problemów? A może płyta Simsów jest bardzo porysowana? Ale wtedy zazwyczaj by wyskoczył komunikat "Włóż płytę The Sims 2 do napędu". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mi też się tak kiedyś działo, od Osiedlowego Życia. Proponuję poczekać trochę dłużej. Po pewnym czasie wyskoczy Ci takie coś, "czy napewno chcesz uruchomić The Sims 2....[...] ponieważ może to zakłucić działania...[...]" Więc powinieneś kliknąc na ok. i gra powinna się włączyć
![]()
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Płyta jest w idealnym stanie, czytnik też, po prostu sobie grałem w simsy wyłączyłem je i po paru godzinach znów chciałem sobie włączyć i nie działało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
skasuj z EA Games Groups.cache i Accesories.cache [albo przenieś gdzie indziej jeśli się boisz].
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja mam coś takiego, gdy włączam dopiero komputer to gra uruchamia się bez zarzutu, ale jak później wyjdę z TS2 i, np. oglądam strony internetowe przykładowo www.thesims.pl i zachce mi się znowu grać w TS2 to pojawia się okno uruchamiania ja klikam graj i nic niby czyta płytę, a potem wyskakuje tak jak pisze Giovanni klikam tak napewnio chcę uruchomić grę i wtedy się uruchamia.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|