![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ilios
Fronton Salon Jadalnia Kuchnia Sypialnia na dole Łazienka na dole Sypialnia 1 na piętrze Łazienka 1 na piętrze Sypialnia 2 na piętrze Łazienka 2 na piętrze Ogród i bryła Rzuty Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam - czarnuch Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.10.2008 - 21:23 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No ten już mi się podoba
![]() Coś nowego... Oprócz tych strasznych niebieskich kafelków na suficie jest OK... Fajne są te łuki prowadzące do poszczególnych pomieszczen. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super! Bardzo mi się podoba.
![]() 10/10 =) |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
O matko! Istne cudeńko! Juz Ci to pisałam, ale jeszcze raz to napiszę: KOCHAM TWOJE DOMY. Każdy ma swój styl. Ten akurat przypomina mi meksykańska willę. Jest przepiękny. Wspaniale łączysz kolory i meble. Z tego projektu kipi naturalnoscią.
Ocena (z góry przewidywalna) : 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie wiem jak to ocenić.... Podoba mi się ale nie jest to nie wiadomo co. Fajnie są zapełnione pomieszczenia. Gadaj jak zrobiłeś tą drogę! Ten dom kojarzy mi się z Hiszpanią...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No, w takiej hacjendzie sama bym chętnie zamieszkała
![]() Tym razem sponsorem prezenracji jest kolor niebieski... ![]() Była - świetna, ogród - jak zwykle pierwsza klasa! Cudowne dekoracyjne drobiazgi w całym domu - to już chyba zawsze będzie twój znak firmowy ![]() Jedyne co mi troszkę zgrzyta to kuchnia - nie za bardzo pasują mie te kolory. |
![]() |
#7 |
|
![]()
Trzeba przyznac ze domek ma swoj styl i jest naprawde swietny
![]() ![]() Ocena 10/10 ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ślicznie, ślicznie, ślicznie i jeszcze raz ślicznie
![]() Bardzo mi się podoba ![]() Moja ocena: 10/10 oczywiście ![]() I czekam na kolejne Twoje projekty ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ilios - kolejny Twój dom , którego piękno absolutnie mnie urzeka .
![]() Widzę , że bryła domu stylizacją nawiązuje do architektury typowej dla Południa Europy . O tym , że się nie mylę przekonuje mnie biała elewacja ścian połączona z kamieniem , arkady oraz drzwi i okna w błękitnym kolorze . Barwy roślin otaczających dom również podkreślają ten styl . Olbrzymi różowy krzew zdobiący fronton , przywodzi mi na myśl krzewy bugenwili . Stworzyłaś tak czytelny dla odbiorcy klimat , że wystarczy spojrzeć zaledwie przelotnie , by poczuć gorące słońce Południa . ![]() Dla utrzymania właściwego klimatu , wnętrze zdominowałaś kolorem niebieskim co jest bezbłędnym wyborem . Kolory ścian stanowią idealne połączenie z całością . Szczególnie podoba mi się nierówna faktura tynku w salonie wykończona pięknie zdobionym gzymsem . Dzięki temu salon oprócz tego , że doskonale podtrzymuje klimat - jest bardzo elegancki . Piękna dekoracja na stoliku kawowym . Przechodząc do kuchni , utwierdzam się w przekonaniu jak bardzo ten projekt przemyślałaś . Idealne zestawienie barwne , a do tego obowiązkowa kamienna posadzka - mozaika ! Poznałam już Twoje projekty i upodobania i wiem , że uwielbiasz styl modern . Meble w kuchni tylko to potwierdzają , ale jednocześnie stanowią idealne powiązanie z całością . Bardzo ładnie wygląda niebieska cegła . Dekoracje w postaci terakotowych dzbanków są świetnym elementem dekoracyjnym ! . Moją uwagę bardzo przyciąga także łazienka znajdująca się na dole . Wybór ściennych płytek , koloru oraz mebli - bardzo dobry . Tak samo druga łazienka na piętrze prezentuje się ciekawie szczególnie poprzez wybór posadzki . Właściwie mogłabym rozwodzić się nad każdym pomieszczeniem , ale wniosek byłby ciągle jeden - wszystko piękne , doskonałe ! ![]() W Twoich projektach jest dla mnie szczególny urok , mogłabym oglądać je ciągle i nie byłabym znudzona . Nie powstrzymam się i znowu napiszę , że uwielbiam sposób w jaki dekorujesz swoje domy . Dla mnie jesteś w tym temacie perfekcjonistką ! Do każdego projektu dobierasz elementy ozdobne tak , by podkreślić styl i zarazem uniknąć powtarzania . Na koniec dodam , że projekt doskonale choć złudnie - przypomina rzeczywistą scenerię gorącego klimatu . ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Hiszpania? Meksyk? Ludzie kochani, przecież to Grecja! Łuki, kolumny, wewnętrzny dziedziniec, mozaiki podłogowe, odcienie niebieskiego, zewnętrzne schody... czarnuch, mogłaś Panteon zbudować, byłoby bardziej oczywiste co, skąd i dlaczego.
![]() Po pierwsze zazdroszczę i gratuluję weny Twórczej - ja od dwóch miesięcy nie mogę skończyć jednego projektu, a Ty w tym czasie wstawiłaś już cztery. Po drugie - strasznie spodobały mi się odcienie niebieskiego koloru przewijające się przez cały dom - w niektórych miejscach wyraźnie i z mocnym akcentem, w innych - ledwo widoczne. Po trzecie - łazienka nr 1 jest przepiękna, klimatyczna i z klasą. Po czwarte - ogrom dekoracji, idealnie skomponowanych i zaaranżowanych. Po piąte - bardzo ładna i typowa dla Południa bryła oraz pasujący do niej ogród - czuć gorący, słoneczny klimat i senną atmosferę poobiedniej sjesty. Po szóste - chłodne, wyciszone sypialnie, idealnie do wypoczynku po upalnym dniu. Podsumowując: naprawdę udany i realistyczny projekt. Czekam na kolejne! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|