Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.10.2008, 20:39   #1
vibratoria
Guest

Domyślnie Ilios by czarnuch

Ilios

Fronton

Salon

Jadalnia

Kuchnia

Sypialnia na dole

Łazienka na dole

Sypialnia 1 na piętrze

Łazienka 1 na piętrze

Sypialnia 2 na piętrze

Łazienka 2 na piętrze

Ogród i bryła

Rzuty

Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam - czarnuch

Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.10.2008 - 21:23

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.10.2008, 20:52   #2
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Ilios by czarnuch

No ten już mi się podoba
Coś nowego...
Oprócz tych strasznych niebieskich kafelków na suficie jest OK...
Fajne są te łuki prowadzące do poszczególnych pomieszczen.
stare 12.10.2008, 20:52   #3
Molly
Guest

Super! Bardzo mi się podoba. Super bryła dobrze dobrane kolorki :_.
10/10 =)

stare 12.10.2008, 20:53   #4
Fiorella

Reputacja: 10

O matko! Istne cudeńko! Juz Ci to pisałam, ale jeszcze raz to napiszę: KOCHAM TWOJE DOMY. Każdy ma swój styl. Ten akurat przypomina mi meksykańska willę. Jest przepiękny. Wspaniale łączysz kolory i meble. Z tego projektu kipi naturalnoscią.
Ocena (z góry przewidywalna) : 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000/10
Fiorella jest offline  
stare 12.10.2008, 21:01   #5
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Nie wiem jak to ocenić.... Podoba mi się ale nie jest to nie wiadomo co. Fajnie są zapełnione pomieszczenia. Gadaj jak zrobiłeś tą drogę! Ten dom kojarzy mi się z Hiszpanią...
Vanitas jest offline  
stare 12.10.2008, 21:10   #6
Callineck
Guest

No, w takiej hacjendzie sama bym chętnie zamieszkała
Tym razem sponsorem prezenracji jest kolor niebieski... Jest wszędzie.
Była - świetna, ogród - jak zwykle pierwsza klasa!
Cudowne dekoracyjne drobiazgi w całym domu - to już chyba zawsze będzie twój znak firmowy
Jedyne co mi troszkę zgrzyta to kuchnia - nie za bardzo pasują mie te kolory.

stare 12.10.2008, 21:32   #7
Esterkaa

Smile Odp: Ilios by czarnuch

Trzeba przyznac ze domek ma swoj styl i jest naprawde swietnyBardzo mi sie podoba...Ma swoja osobowosc i jest wyjatkowy

Ocena 10/10

Pozdrawiam
Esterkaa jest offline  
stare 13.10.2008, 08:29   #8
Agula_87
Guest

Ślicznie, ślicznie, ślicznie i jeszcze raz ślicznie
Bardzo mi się podoba

Moja ocena: 10/10 oczywiście
I czekam na kolejne Twoje projekty
Pozdrawiam

stare 13.10.2008, 11:18   #9
cerastes

Ilios - kolejny Twój dom , którego piękno absolutnie mnie urzeka .

Widzę , że bryła domu stylizacją nawiązuje do architektury typowej dla Południa Europy . O tym , że się nie mylę przekonuje mnie biała elewacja ścian połączona z kamieniem , arkady oraz drzwi i okna w błękitnym kolorze . Barwy roślin otaczających dom również podkreślają ten styl . Olbrzymi różowy krzew zdobiący fronton , przywodzi mi na myśl krzewy bugenwili . Stworzyłaś tak czytelny dla odbiorcy klimat , że wystarczy spojrzeć zaledwie przelotnie , by poczuć gorące słońce Południa .

Dla utrzymania właściwego klimatu , wnętrze zdominowałaś kolorem niebieskim co jest bezbłędnym wyborem . Kolory ścian stanowią idealne połączenie z całością . Szczególnie podoba mi się nierówna faktura tynku w salonie wykończona pięknie zdobionym gzymsem . Dzięki temu salon oprócz tego , że doskonale podtrzymuje klimat - jest bardzo elegancki . Piękna dekoracja na stoliku kawowym .
Przechodząc do kuchni , utwierdzam się w przekonaniu jak bardzo ten projekt przemyślałaś . Idealne zestawienie barwne , a do tego obowiązkowa kamienna posadzka - mozaika ! Poznałam już Twoje projekty i upodobania i wiem , że uwielbiasz styl modern . Meble w kuchni tylko to potwierdzają , ale jednocześnie stanowią idealne powiązanie z całością . Bardzo ładnie wygląda niebieska cegła . Dekoracje w postaci terakotowych dzbanków są świetnym elementem dekoracyjnym ! .
Moją uwagę bardzo przyciąga także łazienka znajdująca się na dole . Wybór ściennych płytek , koloru oraz mebli - bardzo dobry . Tak samo druga łazienka na piętrze prezentuje się ciekawie szczególnie poprzez wybór posadzki .
Właściwie mogłabym rozwodzić się nad każdym pomieszczeniem , ale wniosek byłby ciągle jeden - wszystko piękne , doskonałe !
W Twoich projektach jest dla mnie szczególny urok , mogłabym oglądać je ciągle i nie byłabym znudzona . Nie powstrzymam się i znowu napiszę , że uwielbiam sposób w jaki dekorujesz swoje domy . Dla mnie jesteś w tym temacie perfekcjonistką ! Do każdego projektu dobierasz elementy ozdobne tak , by podkreślić styl i zarazem uniknąć powtarzania .
Na koniec dodam , że projekt doskonale choć złudnie - przypomina rzeczywistą scenerię
gorącego klimatu .
cerastes jest offline  
stare 13.10.2008, 12:20   #10
haughton

Hiszpania? Meksyk? Ludzie kochani, przecież to Grecja! Łuki, kolumny, wewnętrzny dziedziniec, mozaiki podłogowe, odcienie niebieskiego, zewnętrzne schody... czarnuch, mogłaś Panteon zbudować, byłoby bardziej oczywiste co, skąd i dlaczego.

Po pierwsze zazdroszczę i gratuluję weny Twórczej - ja od dwóch miesięcy nie mogę skończyć jednego projektu, a Ty w tym czasie wstawiłaś już cztery.
Po drugie - strasznie spodobały mi się odcienie niebieskiego koloru przewijające się przez cały dom - w niektórych miejscach wyraźnie i z mocnym akcentem, w innych - ledwo widoczne.
Po trzecie - łazienka nr 1 jest przepiękna, klimatyczna i z klasą.
Po czwarte - ogrom dekoracji, idealnie skomponowanych i zaaranżowanych.
Po piąte - bardzo ładna i typowa dla Południa bryła oraz pasujący do niej ogród - czuć gorący, słoneczny klimat i senną atmosferę poobiedniej sjesty.
Po szóste - chłodne, wyciszone sypialnie, idealnie do wypoczynku po upalnym dniu.

Podsumowując: naprawdę udany i realistyczny projekt. Czekam na kolejne!
haughton jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania