![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Sorki, jeśli nie tam gdzie trzeba, albo jeśli już było, ale mam problem w wyspiarzem Timotim. Kiedy skończył malować obraz chciałam z nim pogadać a tu lipa. Poszedł grać w szachy i za chiny go nie można oderwać. Przyłączyć do gry też się nie da. Nie zwraca na mnie uwagi i nie mogę zaliczyć celu. Co mogę zrobić? Poza stworzeniem nowego profilu, bo fajną simkę mam na tej drugiej wyspie i chciałabym odblokować dla niej te przedmioty scenariusza. Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 13:32 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
przyjdz jutro lubza dwa dni
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nic nie pomaga czekam już tydzień, zagra się w końcu na śmierć. Przychodzę i odchodzę bez rezultatów.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
przykro mi ale musisz zaczac historie od nowa bo ja niemam pomysłów
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Musisz się dołączyć do gry, pograć i następnie wstać od szachów. Wtedy poznanie się będzie zaliczone
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tiunivell właśnie w tym problem, stolik jest na szaro nie da się dołączyć. Chyba zacznę od nowa.
Edit ![]() Ostatnio edytowane przez Leshawna : 20.03.2009 - 19:34 |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mogę się mylić, bo dawno nie grałam, ale dla tej dziewczyny trzeba pograć na bębenkach, które są na jednym z tarasów.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ok, moja prośba zamknięta, już nie trzeba, skończyłam cały scenariusz, temat można zamknąć. Dziękuję wszystkim za pomoc
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|