![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moje simsy na maksa fiksują..
jak mam samą podstawę SIMS 2 to dodatki z neta (meble , makijaż) działają bez problemów aczkolwiek po kilku uruchomieniach gry nie mogłam jej włączyć wyskakiwał komunikat o błędach.. więc pomyślałam sobie ,że gdy zainstaluje orginalne Ikea , Własny Biznes , H&M , 4 pory roku to problem załatwię.. a gdzie tam! Co prawda gra się włącza ale za to w grze nie ma ani jednego dodatku z neta! Znacie na to jakąś radę cud? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Są dwie możliwości.
1. Opróżniło Ci Downloads. 2. W grze masz odhaczoną "pokaż zawartość zmodyfikowaną" (możesz to sprawdzić w opcjach gry) Któreś z tych dwóch jest przyczyną Twojego problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może instalowałaś od nowa grę i wywaliło dowloads ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kurcze.. robiłam instalkę - więc aby nie tracić dodatków skopiowałam wszystko z Downloads na pulpit . Potem po reinstalce wpakowałam znów wszystko do Downloads.
Spróbuję jeszcze zobaczyć tą wartość zmodyfikowaną jak podał mi Liv . EDIT. Faktycznie miałam zaznaczoną wartość zmodyfikowaną. Odznaczyłam. Wyszłam z gry. Ponownie ją uruchomiłam i nic ;/ dalej żadnych dodatków nie było ![]() Czy to oznacza ,że muszę wszystko z downloads skasować i powgrywać nowe dodatki? Ostatnio edytowane przez feelka : 24.11.2008 - 15:06 |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Po pierwszysm włączeniu gry po zaakceptowaniu wartości zmodyfikowanej obiekty się nie pojawiają. Spróbuj włączyć grę jeszcze raz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Włączałam grę 3 razy.
Więc tak.. mebli jak nie było tak nie ma. Są same fryzury i ciuchy (to już postęp ,bo wcześniej nic nie było ![]() Ale nadal nie ma mebli.. a bardzo mi na nich zależy. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A doinstalowywałaś jakiś dodatek, którego nie miałaś wcześniej?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jeśli mam dodatki : H&M , Podróże , WB, Ikea , 4 pory roku .
To w jakiej kolejności mam je zainstalować ,żeby wszystko poprawnie działało? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
najlepiej instalować chronologicznie, czyli:
WB, 4 pory roku, H&M, Podróże, Ikea |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam wszystko po kolei.
Chciałam wejść do mojej rodzinki , lecz gdy się ładowało zatrzymało się na 5 pasku i wyskoczył komunikat ,że aplikacja zostanie zamknięta ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|