|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się mój domek? | |||
Jest genialny! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Podoba mi się! |
3 | 13.04% |
Jest OK! |
15 | 65.22% |
Nie podoba mi się! |
5 | 21.74% |
Jest beznadziejny! |
0 | 0% |
Głosujących: 23. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Hej! Tym razem spróbowałem wybudować maksisowski modern ale mimo wszystko modern nie wyszedł!
Prezentuje wam pierwszy budynek firmy Dominic's Buildings która prowadzi działalność głównie na małej wyspie której nazwa jest tajna. Ten budynek jest wyjątkowo położony w Jaskini Pokrzyku ale zostanie skopiowany do tajemniczej wyspy. Jest to mały dom położony nad morzem. Firma dedykuje projek nowemu moderatorowi forum http://forum.thesims.pl Bjork! Cena wynosi 99 144$. Oto zdjęcia tej parceli:
Dziękuje za obejrzenie! Zapraszam do komentowania i głosowania w sondzie! Pozdrawiam Dominic! Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystko Maxis??
A Dlatego dal bjork ![]() no może być tylko nie podoba mi sie biurko 8,5/10 |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Prawie wszystko maxis tylko samochód, podłoga murano i okap nie jest by maxis! A to, że to dla Bjork wyszło niedawno i to nie dlatego, że nie ma prawie wcale dodatków z neta! Dziękuję za komentarz!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Maxis też nie za bardzo ci wyszedł - lustrzana nakladka na podłogę nie jest przecież maxisowa... i za dużo jej w całym domu...
Salon - pomieszne dekoracje na ścianach - obok "pamiątek" z Azji maski weneckie ![]() I zupełnie tam nie pasuje dywanik z Ikei. I nie ma zasłon... Sypialnia wygląda niezwykle ubogo - to pewnie przez tą lakierowaną podłogę na całym parterze... Łazienka - nie pasuje kolorystycznie okno i drzwi, poza tym brak jakiejkolwiek zasłony w oknie... Poza tym na rzutach widać mnóstwo niewykorzystanego miejsca... Ostatnio edytowane przez Callineck : 09.11.2008 - 20:57 |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
|
![]()
SebaS - wiedziałem, że ktoś napisze o tym samochodzie. Ten samochód nie był w początkowym planie ale pomyślałem co to za dom bez miejsca na samochód i wykombinowałem coś takiego!
Callineck - nie mogłem dobrać odpowiedniej podłogi i postanowiłem, że zastosuję takie coś! Co do pamiątek napisałem, że właściciel firmy podróżował po całym świecie. Ja też uważam, że ten dywanik tam nbie pasuje ale coś musiałem położyć. Co do zasłon to nie zastosowałem bo ten dom strasznie sie zacinał i mam go serdzecznie dosyć! Dziękuje za komentarze! @down: w grze wszystko dużo lepiej wygląda! Ostatnio edytowane przez Vanitas : 09.11.2008 - 21:09 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła Ci wyszla nieźle, ale co do wnętrz to jest w nich za dużo wolnej przestrzeni i odnoszę wrażenie , że wszystkie meble są z innej bajki.
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Uznacie, że jestem tendencyjna, ale mi się naprawdę takie budyneczki najbardziej podobają (i bynajmniej nie dlatego, że robił je Dominic
![]() Niby Maxis, ale z głową dobrany i ładnie urządzony. 9/10, bo dach mi się nie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się podoba, bryła może tylko wygląda jak kloc, ale reszta jest bardzo ładna. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Maxis Maxisem, ale w ogóle mi się nie podoba.
Kolory jakieś takie mdłe (ta zieleń i kremowy (?)), bez wyrazu i nie w moim stylu. Jedyne ładne pomieszczenie to kuchnia. A, i jeszcze bryła nawet nawet. 3/10- naprawdę mi przykro ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Bjork - Dziękuję za komentarz!
Kubuss - zatkało mnie kiedy zobaczyłem twój komentarz! Nigdy nie dostałem od Ciebie większej oceny niż 5/10! Dziękuje! SebaS - w grze wszystko lepiej wygląda! Ja też bym auto z boku ustawił, ale nie mam miejsca ponieważ dom jest wybudowany na najmniejszej działce! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|