![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie. Zapraszam was do obejrzenia ostatniego w tym roku projektu mojego autorstwa. W imprezowym i radosnym nastroju, przepełniona nadziejami na rok 2009, dedykuję tę pracę osobom szczególnie mi bliskim. haughtonowi Za mentalne i duchowe wsparcie profesjonalisty, tak potrzebne w chwilach wątpliwości i załamań oraz za umiejętność nakierowania moich myśli na właściwe tory. Ten projekt to częściowo Twoja wina. aniołkowi Za podsuwanie mi niezliczonej ilości pomysłów i wspólne chwile, kiedy przy świetnej zabawie spacerowałyśmy po krainie fantazji. Ten projekt to również Twoja wina. Wolcikowi Za czas kiedy mogłam kierować w Twoją stronę agresję i przekleństwa, a Ty się nie obrażałeś, tylko częstowałeś winem. Ten projekt to i Twoja wina. I wszystkim pozostałym: Callineczce, cyckowi_cyanus, Marianowi i Kowalskiemu, oraz każdemu z Was nie wymienionych imiennie. Życzę Wam, aby kolejny rok upłynął w radości połączonej z pasją tworzenia, obecną we wszystkim co będziecie robić. Regenbogen Oto Derek I autko Lindy, jego małżonki. Fronton Salon Kuchnia Alice przyszykowała galaretkę malinową. Jadalnia Gabinet Łazienka Sypialnia – oczywiście Linda wyleguje się na sofie. Kącik wypoczynkowy na tyłach domu. Bryła i rzut Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam - vibratoria Ostatnio edytowane przez vibratoria : 28.12.2008 - 20:37 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
cos pięknego. świetna bryła i ogród (schody
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mogłabym tam zamieszkać
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła i samochód w pięknym, gorącym, czerwonym kolorze.
![]() ![]() Bryła bardzo orginalna. Dwukolorowy ogród wydaje dzielić się na dwie części - gościnną i wypoczynkową. A wnętrza - bardzo różne i kolorowe. Po prostu happy plastic dla szalonych imprezowiczów ![]() Mnóstwo dekoracji, którymi jestem niezmiennie zachwycona. Przy takich wnętrzach jadalnia wydaje się niezwykle stonowana chociaż właściwie taka nie jest. <wzruszona dedykacją> Ja w Nowym Roku życzę Ci niemożliwego, mianowicie aby Twoje następne projekty jeszcze przewyższyły obecne ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Poprostu przepiękny! Bardzo mi się podoba!
![]() i dotego piękna dedykacja ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 28.12.2008 - 21:50 Powód: dwa posty pod rząd |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo ładny ogród. I to wszystko.
Bryła jest wg mnie fatalna. Te dwie "wypustki" to jakaś pomyłka, która właściwie nie wiadomo do czego służy. Za to z zewnątrz ma ładne kolory. A w środku za pstrokato, ale i tak mniej pstrokato niż w tym poprzednim domku. A po co jest brama wjazdowa, skoro nie ma ogrodzenia? (chyba, że się nie zmieściło na zdjęciu) A najlepsza jest tablica z cennikiem dań w kuchni ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Te kolory... Te porozrzucane wszędzie klamoty...
Super! Bardzo podoba mi się salon a jeszcze bardziej sypialnia - kolorystyka jest niesamowita! Podobają mi się te balony i butelki szampana - widać że szykuje się szalony sylwester ;p Nie podoba mi się jedynie ustawienie wanny w łazience ale to tam bzdet ;p |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Jako iż kolejne 'ahy i ohy' z mojej strony są już nudne, powiem tylko, że to wręcz ideał mojego wyobrażenia domu. Domu modnego, domu do mieszkania, niedzielnych,rodzinnych obiadków i do sylwestrowych imprez. Ot, tyle. :-)
Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ach, ten fiolet!
Ach, ta zieleń! Ach, te kolory! Ach, ten dom! Niby zawalone (że tak się wyrażę), ale bardzo ładnie! Ten ogród... Super! Piękny projekt na koniec roku ; ) Gratuluję ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za piękna dedykację.
![]() Zapowiadałaś eksplozję kolorów, ale czegoś takiego to się nie spodziewałem. Jak zwykle przepiękny ogród i dopracowana bryła - bardzo spodobała mi się jej kolorystyka, ozdobne elementy elewacji i umiejscowienie na stromym terenie, a samochód przed domem idealnie pasuje do imprezowego klimatu. ![]() Jeśli o wnętrza chodzi - aż trudno uwierzyć że takie nagromadzenie kolorów może ze sobą współgrać. Poradziłaś sobie jednak wzorowo i z pomysłem, całość wygląda niezwykle żywo, przyjemnie i imprezowo. Poza tym jestem w stanie wtrącić jedynie okrzyki zachwytu, więc tymczasowo zachowam je dla siebie. ![]() W Twojej twórczości w tym dziale bardzo podoba mi się to, że cały czas prezentujesz nam coś nowego, świeżego i zupełnie odmiennego zarówno od pozostałych swoich prac, jak i od projektów innych użytkowników. Każdy kolejny projekt zaskakuje mnie pomysłem i jakością wykonania, a to bardzo dobrze świadczy o Twoim talencie do projektowania, który jak widać ciągle rozwija się i dojrzewa. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|