![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto mój czwarty już domek na forum :smirk:
Jest on w stylu wiejskim. Albo mam nadzieję, że ma chociaż nutkę "wiejskości" ![]() --------------------------------------------------------------- Dom położony w Kwitnących Wzgórzach. W cichej i spokojnej okolicy. --------------------------------------------------------------- - Witam! Nazywam się Anna Wilk. Zamieszkuję w tym domku od niedawna. Jestem emerytką. W przeszłości byłam modelką i aktorką. Na studiach zdawałam na aktorstwo. Mój mąż - Eryk nie żyje od dwóch lat. Zmarł w wyniku wypadku samochodowego. Teraz mieszkam w Kwitnących Wzgórzach. Zawsze marzyłam o domku z nutką "wiejskości" ![]() Teraz to marzenie spełniło się. Zapraszam do obejrzenia mojego małego i skromnego domu. -------------------------------------------------------------------- Zapraszam do oceniania i komentowania. -------------------------------------------------------------------- Tekst i zdjęcia są mojego autorstwa. Zabraniam kopiowania itp. bez mojej zgody!
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
nie chce mis ie pisać..
5,5/10.
#3 |
|
![]()
8/10. Bez oceny opisowej.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nic sie niezgrywa ze sobą. świeci pustką ;/
3,8/10 pzdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
9,5/10
Bez opisu bo nie chce mi się więc. Pozdro ![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mogłoby być cool, ale co z ogródkiem? Tak bez zensu rzucone cokolwiek...
Sam domek bardzo fajny. 5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
10/10 super nic dodać nic ująć ;]
![]() Pozdrawiam Nat. |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bez urazy, ale chyba pomyliłaś dom 'wiejski' z domem 'wieśniackim'. Ogrodu nie ma, bryła ... eh... aż slów szkoda. Kuchnia jest strasznie odpychająca. Jest szara mimo tego, że ma różową tapetę (brak oświetlenia robi swoje.). Na zdjęciu nie pokazałaś ani piekarnika, ani zlewu, a rzut jest robiony z tak dalekiej odległości, że też ich nie widać. Sypialnio-salon (pozwolisz, że tak to nazwę) też nie zachwyca. Brak oświetlenia, dekoracji. Łazienka też do przytulnych i 'wiejskich' nie należy.
Podsumowując: 'wiejskie' meble nie czynią z domu, domu 'wiejskiego', jest za ciemno, bez klimatu, a na zdjęciach mało widać. nie widzę piekarnika, zlewu, szafki. Nie podoba mi się. 3/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie skąd masz tą szafkę na buty w przedpokoju.
A dom czałkiem niezły tylko ściany brzdkie w przedpokoju. 8/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Sheep-y - Piekarnika i zlewu zapomniałam wstawić^^
Juka - Ona jest z Modthesims2. Pobierałam garderobę i ona też tam była ![]() Dzięki za resztę ocen! ![]()
|
|