![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Witam
![]() Oto prezentuje wam małe mieszkanko dla trzyosobowej rodziny (rodzice+dziecko w wieku szkolnym). Proszę o szczere komenatarze. Czynsz: 2 672$ Liczba pomieszczeń: 1 salon 1 kuchnia 2 łazienki 1 przedpokój 2 sypialnie 1 pokój dodatkowy Przeznaczone dla: Trzyosobowej rodziny Cały budynek: dwa mieszkania Mam nadzieję, że się spodobało ![]() ![]() ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:44 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie ma ogrodu ale to nie jest najwarzniejsze. nie podoba mi sie taka podłoga jak jest w salonie, troche nie pasuje mi ta zielona tapeta ogólnie jest ok. dom nie jest wyśmienity ani też nie jest brzydki zarazie tylko 7/10 bo jest prosty ładny i myśle że się w nim wygodnie gra.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fajny pomysł z elewacją.
Ale troszeczkę pusto dookoła tej parceli. Jakieś rzeczy poza by się przydały... Nie podoba mi się cegla w kuchni, ale reszta jest całkiem fajna. No i strasznie ucięło umywalkę w łazience pod skosem... Pozwolisz, że dam 8/10 ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wnętrze bardzo ładne, ale na zewnątrz rzżąca pustka. Więcej roslin, jakiś plac zabaw, czy coś w tym stylu i już mamy lepszy efekt.
W środku nie podoba mi się połączenie dwóch rodzajów kafelek w łazience. Rzeszta jest ok. Ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się elewacja bryły. Wejście jest ładne, ale właśnie brakuje reszty - parkingu i placu zabaw (szczególnie, że apartamenty przeznaczone są dla rodzin z dziećmi
![]() Nie podoba mi się kolor ścian na przedpokoju, bo jest zimny i nie bardzo pasuje do podłogi (to samo duża sypialnia, chociaz tutaj jest lepiej do podłogi dopasowany). Nie podoba mi się też pierwsza łazienka - te białe ściany może lepiej byłoby zastąpić jakimiś beżowymi kafelkami ![]() Poza tym sufit - wszędzie ten sam siny kolor. W sypiani zamiast tych dwóch regałów lepiej by było dać fotel i stolik z książkami. I nigdzie nie ma firanek... Natomiast bardzo mi sie podoba to, że oddzieliłeś kuchnię półściankami - sprawia przez to bardzo przytulne wrażenie, poza tym właśnie jest ładnie oddzielona od części "mieszkalnej" ![]() Uroczy kącik na mini - biuro ![]() Ładne kolory, meble, kwiaty i dodatki na całym tym piętrze. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jaka szkoda, że nie mam Ikei ani kuchni i łazienek... Tyle opcji. No, ale do rzeczy - fajnie. Podobają mi się odważne rozwiązania - surowa cegła w kuchni, wyraziste panele w salonie. Za to duży +.
Jedyne, co mogłoby być inaczej to łazienki - wszystko dobrze poza przyciętą umywalką, tylko trochę pusto. Rzecz chyba nie w tym, jakie wybierasz kafelki, ale w tym co leży na podłodze i wisi na ścianach. Jak oryginalnie by było, gdybyś w białej łazience dodała np. pikantnie czerwonych akcentów, hm? (to tylko przykład). No i ogródka nie ma. Trudno mi przełożyć to wszystko na ocenę liczbową, więc się wstrzymam. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sam wygląd zewnętrzny niezły - zależy co kto lubi. Chociaż te brązowe wstawki niekoniecznie dodają uroku.
I znów, brak ogrodu, brak zieleni - dlaczego ? Naprawdę ładniej jest kiedy są krzewy i drzewa obok, przyjemniej. W łazience za pusto, tak szaro i zimno jak dla mnie. Na plus na pewno jest to, że meble są nieźle poukładane. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny 100/100
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
jak sie robi kręcone schody
? |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
dochodzą w osiedlowym życiu / można ściągnąć z mts.
Domek jest bardzo fajny fajny, ale jest jeden minus. Nie mazadnego ogrodu, placu zabaw...
|
|