![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
witam, simsy mam zainstalowane już dłuższy czas ok od pół roku. wszystko działało ok ( tylko miałam problem z rozdzielczościa w panoramicznym monitorze zreszta pisałam juz to tu na innym wątku) grałam jeszcze dziś rano zapisałam, wyłączyłam kompa, teraz znowu włączyłam komp po czym m wlaczyc simsy i wyskakuje okienko, klikam GRAJ i nic sie nie dzieje tzn komp jakby probowal otworzyc cos tam pracuje swieca sie diody ale nic sie nie dzieje ;/ nie iwem o co chodzi :/ dodam, że nic nie instalowałam dzisiaj na komputerze ani nic tak wogole ani nic tak do simsów zaden dodatek ani nic, nikt tez oprocz mnie nie korzystał z komputera. o co chodzi? i jak to naprawic? da sie jakos bez przeinstalowywania? bardzo bym chciala zeby sie tak dalo heh, prosze pomóżcie
ps nie widze nigdzie mojego poprzedniego tematu? są one usuwane? szukam bo znalazłam rozwiązanie i chciałam się podzielić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Twój poprzedni temat jest tutaj, a co do problemu - otwórz Moje Dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 i skasuj (albo ewentualnie przenieś gdzie indziej) pliki "Groups.cache" i "Accessory.cache", po czym uruchom grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
dziekuje Ci ! działa !
|
![]() |
![]() |