![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można dodawać poł-piętra?
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Masz na myśli podesty z "Własnego biznesu"? Tak, są one dozwolone. Nie można natomiast wstawiać półpięter budowanych z użyciem kodu "constrainfloorelevation", ponieważ ingerują one w fundamenty budynku.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Acha, dziękuję.
Jeszcze przypomniałam sobie dwie sprawy; 1# Mam luksfery jako okna, chciałam je umieścić w pokoju za pomocą move_objects, będzie to możliwe, czy jest to może niezgodne z regulaminem? 2# Można zmieniać schody i ich miejsce? |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Czy można budować zbudować np. altankę za domem ??
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Luksfery - jeśli tylko nie będą w charakterze okien (w sensie - na dodatkowej ścianie) to jak najbardziej możesz je wstawić.
Schody można zmieniać ale ich umiejscowienia nie, ponieważ wtedy musiałabyś skasować część ścian i podłogi. Altankę można postawić, jeśli nie będzie ona połączona z domem. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
1. Można modyfikować dach, ale nie można modyfikować ścian - co, jeśli modyfikacja dachu będzie wymagała skasowania tych trójkątnych ścian?
2. Czy zamiast 2 pojdeynczych okien, które znajdują się obok siebie, można wstawić jedno podwójne? I odwrotnie - zamiast podwójnego, dwa pojedyncze? 3. Czy można modyfikować schody bez naruszania ścian i podłóg na górnym poziomie - np. korzystając z podestu w odpowiednim miejscu na dole? 4. Czy można na piętrze dostawić kominek - atrapę? (Wiele kominków z inernetu nie generuje komina i wstawia się je jako rzeźbę). Ostatnio edytowane przez vibratoria : 19.01.2009 - 22:02 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czyli nie można zmieniać okien? =O
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat: