![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
pojechałem moimi 3 simami na wakacje do wioski takemizu i zarezerwowalem pokoj, a nastepnie poszedlem do tego co przy zapisach stoi. nastepnie moi simowie poszli do tego pokoju i 2 ogladalo telewizje, a jeden majsterkowal przy wannie. ale nagle wszysko w pokoju zniklo i na drzwiach pisalo piegus. i po chwili weszla tam viola piegus i musialem od nowa meldowac pokoj? czemu tak sie stalo? to jest bezczelnosc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A poszłeś do tego gościa gdzie się u niego melduje ?
![]() |
#3 |
|
![]()
Może po prostu błąd w grze. Jeśli wybrałaś pokój i zameldowałaś się w nim to żaden inny sim npc nie mógł przejąć twojej rezerwacji
![]() ![]() przy okazji mam pytanie w jaki sposób mam zameldować simów z dwóch innych rodzin o rożnych nazwiskach (np. kiedy mój sim wybiera się na wakacje z jakimś przyjacielem)? W momencie, gdy pojawiam się w hotelu i rezerwuje 2 pokoje to są one na nazwisko powiedzmy sims X,a sim Y nie może w żadnym z nich spać itd. Chciałam aby sim Y sam siebie zameldował, ale to nic nie daje, ponieważ na drzwiach pokoju pojawia się i tak nazwisko X i za przeproszeniem dupa blada nic nie da się zrobić i najlepsze w tej sytuacji to przenieść się na obozowisko z namiotami(co jest dość męczące). na koniec przepraszam, że napisałam tak zawile ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Wiem o co Ci chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11