![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Cześć użytkownicy forum o simsach
![]() Miło Was tutaj widzieć. Dzisiaj zacznę inaczej niż zwykle ![]() Tak, więc przedstawiam Wam: Starter No 2 by Björk Strasznie skomplikowana nazwa ![]() Budynek znajduje się na parceli o wymiarach 2 x 2. Jego cena wynosi 17 206 $. Typ parceli: mieszkalna. Parcela jest niezamieszkana, aczkolwiek testowana (dlatego na zdjęciach pojawia się simka o wdzięcznym nazwisku Zelkam ![]() Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas Wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie, Rezydencje i Ogrody. Nie korzystałam ze wszystkich dodatków, więc możecie spróbować zainstalować parcelę w grze (co będzie dla mnie wielkim zaszczytem ![]() Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Załączone animowane żaluzje by *miki2207* do pobrania ze strony www.simart2.pl __________________________________________________ __ Przejdźmy do prezentacji. Oto całość domku, zbudowanego z "uroczej" barwionej na żółto cegły (ale za to ślicznie się prezentuje w widoku otoczenia, co jest dla mnie niezwykle istotne: ![]() Po wejściu trafiamy od razu do salono - kuchni: ![]() ![]() Na piętro prowadzą kręcone schody: ![]() Tutaj znajduje się sypialnia i łazienka: ![]() ![]() ![]() Oto rzut pierwszego piętra: ![]() i rzut drugiego piętra: ![]() __________________________________________________ Miłej rozgrywki ![]() __________________________________________________ __ Oczywiście proszę o uszanowanie mojej pracy i niekopiowanie bez mojego wyraźnego pozwolenia prezentacji ani w częsci, ani w całości. Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Björk : 17.09.2010 - 20:24 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ta simka, o której mi mówiłaś
![]() Jak To wszystko upchnęłaś na tej małej przestrzeni? ![]() KOCHAM CIĘ ZA TEN STARTER *___*! pobieram. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wow
![]() ![]() Bryła jest jednym klockiem, ale ma swój urok ![]() A wnętrze to już w ogóle jest świetne, i to w dodatku sam maxis ![]() Powinnaś mieć rangę ''Twórca najlepszego maxisowego domku'' ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jaka śmieszna bryła xD
Pobieram ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tu jest tylko 1 piętro,niżej jest parter a wyżej 1 piętro,
a co do domku, to ładnie urządzony ale...bryła okropna <zero urazy>
![]() |
#6 |
|
![]()
wooooow superowy!!! Taki zwykły żadnych dziwactw a taki ładny^^ w prostocie tkwi piękno^^ Bardzo ładny domek
![]() Bardzo podoba mi się iż utrzymałaś domek w takich kolorach ja ostatnio próbowałam mniej więcej czegoś takiego na ściany i podłogi ale nie wychodziło mnie to zbytnio więc znowu mam cyrk w domu^^ każda ściana inna^^ hehe ocenka 10/10:*
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
Fajny, taki przytulny
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Inna podłoga w łazience i pokrycie ścian na zewnątrz, to będzie takie cacko że ho ho :d pobieram i wgram, jak zainstaluję grę ^___^
dziękować :* |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ojej! on jest śliczny (:
pobrałabym, ale nie mam ponad połowy dodatków. poza tym, już niedługo i będzie trójka. jedyny zarzut to to, że na parterze jest trochę pusto. |
![]() |
#10 |
|
![]()
bryła jakoś mi się nie podoba.
wnętrze fajne, ładne i przytulne :> tylko trochę ponure kolory i pusto. 7,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|