|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy udało sie wam kiedyś wyczarować zaklęcie dla dziecka? | |||
-tak, wiele razy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 58.33% |
-tak, ale tylko jeden raz |
5 | 20.83% |
-nie, nigdy |
4 | 16.67% |
-raczej się tym nie przejmuję |
1 | 4.17% |
-obojętnie mi czy wyczaruje zaklęcie dla dziecka czy nie... |
0 | 0% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy udało sie wam kiedyś wyczarować zaklęcie dla dziecka? Bo ja tylko raz. ja nawet nie wiem jak pobrac składniki dla dziecka by je posiadało. Wiem jak tylko zdobyć łuski smoka i magiczny pył. Tylko tyle. Czy wy się podzielicie informacjami jak zdobyć przedmioty do wyczarowania "dzieckowego" czaru??
BARDZO WAS PROSZE. WPROST NALEGAM!!! papatki Marta czyli wasz Martek |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cóż...
aby mieć łuski i łzy smoka musisz kupić sobie smoka u Wampirzycy Wiki za ponad 40 magimonów. Potem niech jakaś osoba zacznie go łaskotać. Trzeba na niego kliknąć i wybrać ŁASKOCZ. Prz odrobinie szczęścia pojawią się smocze łzy. To samo robisz ze smoczymi łuskami z tym że trzeba wybrać WYCZESUJ. Potem tylko dajesz na dzieiaka i wybierasz DODAJ DO WYPOSAŻENIA. Mam nadzieję że wszystko zrozumiałeś. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
MOże ta stronka wam pomoże http://bezsennosc.inoweb.pl {naciśnijcie po lewej stronie <Abrakadabra/>} ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps/ jeśli ktoś nie umi zdobyć muchomorków dla dziecka t niech zastąpi wszystkie krzesła w domu grzybo-krzesełkiem(ino nie komentujcie <_< <_< ) |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja tez..Ale nie umiem jednego..jakiegos zaklecia na robienie ciastek..
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To zaklęcie z ciastkam to i mi nie wychodzi. Może tak już jest.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no mi tak samo... :unsure: probowalam chyba ze sto razy...ale ani razu sie nie udalo...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Gdzies na forum pislao ale zapomnialam...Jak to sie robi..
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja znam pewne składniki które trzeba mieć aby sporządzić eliksir miłości!
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak to zaklęcie z ciastkami też mi nie wychodzi. Żeby mieć muchomory trzeba tak długo siedzieć na siedzonku grzybkowym , aż coś tak zabulgocze. Wtedy rosną gdzieś na działce muchomori , zbierasz je i już po krzyku! mam nadzieję , że Ci pomogłam Martek.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|