![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Kolejny domek, tym razem troszkę bardziej szalony niż poprzednie. Możecie mnie za niego krytykować, bo jest okropny i obskurny ale mi się podoba ![]() Dziwna poświata na niektórych zdjęciach to efekt modu zmieniającego światło w godzinach porannych i wieczornych. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Sala upuszczania krwi ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Aya Ostatnio edytowane przez Aya : 12.05.2009 - 11:23 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
O.o
Skoro chciałaś coś takiego uzyskać to gratuluje jest naprawdę ochydny. 10/10 Aż strach się bać ! Pozdr. Illusion.
#3 |
Guest
|
![]()
Hm..... straszne, no.!
![]() Nie wiem skąd taki pomysł, ale nei sądzę, by ktokolwiek chciałby grac w takim "domu". Jest to tylko i wyłącznie moje skromne zdanie, pozdrawiam. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja bym chciała grać w takim domu
![]() Jest inny niż wszystkie, straszny ![]() ![]() 10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny domek 10/10
|
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@kago-to-ja- a ja tez nie chciałabym ;]
Domek ma klimat (i to jaki! ![]() Szczerze powiedziawszy, tytuł jakoś nie zachęcił mnie do wejścia, ale gdy zobaczyłam czyjego autorstwa jest domek, zaraz kliknęłam na temat ![]() ![]() 10/10- bo co innego mam dać?! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O jaa, po północy takie rzeczy wstawiać.
![]() Domcio jest obrzydliwie straszny ( w sensie pozytywnym). Mroczno jak byk, ale kto już by tam zamieszkał to wiem.. ![]() Świetny projekt 10/10 Pozdr. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Osobiście nie pasuje mi tam parę obrazów, ale to tylko szczegół. Dom, a raczej Truposzownia wyszła świetnie uzyskałaś klimat śmierci, cmentarza, strachu, krwi i obłędu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Straszzznie fajny.
Ale ja również nie chciałabym tutaj mieszkać ![]() Podoba mi się zdjęcie nr 3 ^^ 10/10 - bo trudno zrobić takie paskudztwo |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|