![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otoz zrobilem rodzien i moglbym sie zalozyc ze ustwilem wszystko tak jak chcialem, jednak po wprowadzeniu rodzinki okazalo sie ze pies to fajtlapa i sie boi ;/ A mial byc agresywny i przyjacielski itp, ogolnie wszystko inaczej. Wyprowadzilem rodzine, ale widze ze opcji edycji nie ma ;/ A jako ze troche czasu zajelo mi stworzenie tego psa, szczegolnie umaszczenia, no i simow pozostalych to nie chcialbym robic od nowa ;/ Jest jaka pomoc dla mnie ? SimPE itp ? Jezeli tak to prosze o szersza pomoc, bo jestem zielony
![]() Ps. wiem wiem, moglbym przez ten czas to zrobic od nowa, ale jak sobie pomysle to mi sie nie chce, chcialbym juz tylko grac ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie ten dzial ^.^
EDIT: przeniesli ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 17.05.2009 - 19:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
SimPe też
![]() Ale można prościej przez bool prop`a ![]() Jak już go wpiszesz (najlepiej w otocvzeniu), wejdziesz do domu tej rodziny, na danego Sima i na panel osobowości, to możesz sobie te paseczki przeciągać i ustawiać dowolnie punkty osobowości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak że widziałem co mozna zrobic boolpropem xD to od razu zapytam czy u zwierzaka tez mozna na luzie to robic ? Bo mi chodzi o tego nie szczesnego psa, gdybym chcial pozmieniac u all to zrobilbym od nowa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim skromnym zdaniem SimPe bedzie bezpieczniejesze, a boolProp wywoluje tylko bledy...
W dodatku nie jestem pewna czy boolProp tak moze... (nie uzywam boolProp'a odkad mam Insim'a)
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|