![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wieeeelki plus za maxisa.
Ale ten salon...za duży,zdecydowanie za duży ![]() Prosty,funkcjonalny,ładny dom ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witaj! Muszę przyznać, ze dom wywarł na mnie ogromne wrażenie tzn. zauroczyłaś mnie tym odmiennym stylem, stwierdzam iż jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Znalazłem dwa błędy, a mianowicie:
- staromodne firanki z deczko nie pasujące do sypialni - półka wchodząca w okna w sypialni Mam ogromną prośbę... DAJ TEN DOM DO POBRANIA!!! Jest Śliczny!!! Pozdrawiam D_S. ![]()
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajniutki dom.
Szkoda tylko, że nie można dojść do łóżka. Ale bardzo ładnie poradziłaś sobie z maxisem. No i salon może trochę za duży , ale ujdzie ;] 9/10
#5 |
|
![]()
Bardzo udany clean
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No no cieszę się, że ktoś jeszcze potrafi docenić pojęcie, że z maxisa cudo też może powstać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
^^.
tu macie do ściągnięcia - [link usunięto] Ostatnio edytowane przez haughton : 13.05.2009 - 23:32 Powód: w tym dziale nie dajemy domów do pobrania |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dobrze, wszyscy się wypowiadają to czemu ja nie?
![]() Śliczna bryła! Przypadła mi do gustu strasznie. Kuchnia z jadalnia ładne, tylko trochę zimne, przydało by się troszkę kolorku (odezwała się ta, co ostatnio w pracy zaprezentowała całkiem białą kuchnie xD). Świetna tapeta, nią mnie uwiodłaś. Bardzo podoba mi się sypialnia, pomijając tą kanapę ![]() Gabinet bardzo ładny. Łazienka ładna, ale te lustra koło wanny strasznie ją powiększają, taki trik używa się w małych pomieszczeniach ![]() ![]() Na rzucie widać, że salon jest strasznie wielki. Ogólne wrażenie: Ładnie łączysz kolory, bryła jest świetna. Zainwestuj w dodatki z neta (o ile komputer na to wydali) a domki będą cud miód i orzeszki. Ocena: 8/10
#9 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
dzięki za ocenę ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()