|
|
#2 |
|
Guest
|
Wieeeelki plus za maxisa.
Ale ten salon...za duży,zdecydowanie za duży ![]() Prosty,funkcjonalny,ładny dom
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 19
|
Witaj! Muszę przyznać, ze dom wywarł na mnie ogromne wrażenie tzn. zauroczyłaś mnie tym odmiennym stylem, stwierdzam iż jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Znalazłem dwa błędy, a mianowicie:
- staromodne firanki z deczko nie pasujące do sypialni - półka wchodząca w okna w sypialni Mam ogromną prośbę... DAJ TEN DOM DO POBRANIA!!! Jest Śliczny!!! Pozdrawiam D_S.
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo fajniutki dom.
Szkoda tylko, że nie można dojść do łóżka. Ale bardzo ładnie poradziłaś sobie z maxisem. No i salon może trochę za duży , ale ujdzie ;] 9/10
|
|
#5 |
|
|
Bardzo udany clean
Podoba mi się zestawienie brązu i różu- powinno to dać kiczowaty efekt, a u Ciebie wyszło odwrotnie;] Tylko trochę ciemno, no i zabójcza odległość kanapy od stolika(Twoi simowie mają 3-metrowe ręce?xD) i od telewizora(przydałby się teleskop;])
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No no cieszę się, że ktoś jeszcze potrafi docenić pojęcie, że z maxisa cudo też może powstać
Domek bardzo ładnie się prezentuje wewnątrz, jak i z zewnątrz Nie mam się do czego przyczepić, no może do tych zasłonek w sypialni 9
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
^^.
tu macie do ściągnięcia - [link usunięto] Ostatnio edytowane przez haughton : 14.05.2009 - 00:32 Powód: w tym dziale nie dajemy domów do pobrania |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dobrze, wszyscy się wypowiadają to czemu ja nie?
![]() Śliczna bryła! Przypadła mi do gustu strasznie. Kuchnia z jadalnia ładne, tylko trochę zimne, przydało by się troszkę kolorku (odezwała się ta, co ostatnio w pracy zaprezentowała całkiem białą kuchnie xD). Świetna tapeta, nią mnie uwiodłaś. Bardzo podoba mi się sypialnia, pomijając tą kanapę Nie pasuję do stylu domku.Gabinet bardzo ładny. Łazienka ładna, ale te lustra koło wanny strasznie ją powiększają, taki trik używa się w małych pomieszczeniach Tak samo z tego co zauważyłam to dywan skróca pomieszczenie Ale to taki mały offtop.Na rzucie widać, że salon jest strasznie wielki. Ogólne wrażenie: Ładnie łączysz kolory, bryła jest świetna. Zainwestuj w dodatki z neta (o ile komputer na to wydali) a domki będą cud miód i orzeszki. Ocena: 8/10
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
dzięki za ocenę
|
|
|
|