![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bjork Edit: W związku z kilkoma prośbami o danie parceli do pobrania - udostępniam
![]() Kiknij, aby pobrać Nazwa: ul. Początkowa 5 Typ parceli: mieszkalna - starter Rozmiar parceli: 3 x 1 Cena: 19 925 $ Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Podróże, Czas Wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom. UWAGA: Parcelę pakowałam już po zainstalowaniu Osiedlowego Życia, więc nie jestem pewna, czy też nie jest potrzebne, mimo, że była budowana, przed wyjściem tego dodatku. Ale Sims2Pack Clean Installer powinien sobie z tym poradzić ![]() Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: Sims 2 Pack Clean Installer Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Miłej rozgrywki Załączone: 1) Bezbarwny recolor podjazdu. z www.modthesims2.com 2) Animowane zasłony by *Miki2207* (www.simart2.pl) Proszę nie kopiować, nie rozpowszechniać itd. ŻADNEJ części tej prezentacji bez mojego wyraźnego pozwolenia Dziękować ![]() __________________________________________________ ____________ A tak sobie dzisiaj poeksperymentowałam, tworząc dom w jaskrawych kolorach, które dobrze się prezentują w widoku otoczenia ![]() Parcela 3 x 1 Wartość domu - 19 925 $ Zaczynam: Wejście: ![]() Front: ![]() Przedpokój: ![]() ![]() Aneks kuchenno - jadalniany (tfu, jak to brzmi ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Sad i ogródek: ![]() Miejsca na samochód: ![]() Tył domu: ![]() Widok z lotu ptaka: ![]() ![]() Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Björk : 17.09.2010 - 20:32 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Bryłka mi sie nie za bardzo podoba, ale jest mały i przytulny a to lubie ![]() ![]() 9/10 ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo fajny - lubie ten wesoły żółty
![]() ![]() Tylko w sypialni pada deszcz!! lol ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oj ty moja,Moja,MOJA ! powiem ,że ładny.Przydałby Ci się w tym wypadku sufit ;] Kuchnia jest cudna.W sypialni pada deszczyk-moze to jakis efekt specjalny ?
![]() ![]() 10/10 Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobrze Ci wyszedł ten starter,a kuchnia jest bombowa i bardzo realistyczna
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
śliczny starterek
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też buduję starterek z IKEA.
Tylko Bryłkę mam by Maxis. ![]() Ślicznie bjorku, ślicznie! ^^ |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek jest śliczny. Już od razu widać w nim to coś m.in. przytulność. (mam nadzieję że mnie zrozumiałaś ;p)
W środku jest już trochę gorzej. Na rzutach widzę pustki :/. Jakoś nie współgra mi ten żółć z tymi meblami. Natomiast sypialnia i łazienka są naj^^. A przy okazji - na jednym ze zdjęć salonu pada deszcz czy mi się tylko wydaje? Ocena: 8,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na początku chciałam powiedzieć, że ta kaczka w łazience wymiata ;]
Skoro mowa o łazience, pierwsze co mi się nie spodobało to te lampy przy lustrze. Są one za duże. Za dużo za duże ;] Umywalka odstaje trochę od reszty. W salonie razi mnie regał z książkami, który stoi obok drugiego regału. Ogólnie mieszkanie to przypomina mi typowe umeblowanie mieszkać w blokach ;] Fajnie, że postawiłaś na czerń, żółć i czerwień. Przez co dom nie jest nudny i ma to coś w sobie. |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Chciałam tylko napisać, że ja zawsze wszystko robię idealnie i na żadnym ze zdjęć sypialni i salonu nie pada deszcz!!!
Po prostu macie brudne monitory!!! ![]() A tak serio - straszna wtopa, za szybko chciałam się pochwalić ![]() Jutro postaram się poprawić ![]() Dzięki za uwagi ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|