![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam następujący problem. Pobrałem jakiegoś moda, który dodawał u mężczyzn owłosienie
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 09.01.2011 - 03:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spróbuj pokasować z folderu "Moje Dokumenty" > "Electronic Arts" > "The Sims 3" takie pliki:
- zaczynające się na xcpt - CASPartCache.package - compositorCache.package - scriptCache.package - simCompositorCache.package - userPresets.package Może zanim je na 100% wywalisz najpierw przenieś je w bezpieczne miejsce (np. na pulpit) ale w moim wypadku przy podmianie skórek pomogło. A tak zupełnie przy okazji: tematy w tym dziale są moderowane, więc wystarczy napisać jeden i czekać na zaakceptowanie go. Ikonki są zarezerwowane tylko dla istotnych tematów Proszę - weź to następnym razem pod uwagę ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 09.01.2011 - 03:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety, nie pomogło... Wrzucić te pliki z powrotem do folderu? Co ciekawe, jak zacząłem nową grę, stworzyłem Sima, wprowadziłem go, to ciało wygląda normalnie, widać muskulaturę. Czyli wygląda na to, że błąd jest tylko u Simów, u których ten mod przez chwilę działał.
Nie ma sprawy, zastosuję się ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Czyli działa, więc prawdopodobnie trzeba jeszcze jakieś pliki usunąć
![]() Popróbuj i zobacz co z tego wyjdzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
daj link do tego moda,ponieważ jeżeli masz dodatek Po Zmroku,to musisz mieć jego aktualizacje,w przeciwnym razie powoduje on takie problemy,na GOS jest skin z owłosieniem współgrający z dodatkiem,tutja link do skina
http://www.digitalperversion.net/gar...?topic=13191.0 Ostatnio edytowane przez Ilona : 09.01.2011 - 09:15 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
http://www.thesims3mod.info/index.ph..._ciala_(meskie) Coś takiego ;/
Mod sam w sobie nie działa, kiedy działał widać było owłosienie na nogach tylko, potem usunąłem plik .package, ale niestety zostawił po sobie błąd, w postaci braku muskulatury u Simów, co wg mnie oznacza, że musiał nie współgrać z tą muskulaturą ![]() Aha, i nie mam dodatku 'Po Zmroku'. Mam wersję 5.4.4 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
spróbuj ściągnąć starsza wersje tego skinu,powinien działać bez zarzutu,bo go miałam
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
U mnie działał częściowo, na nogach było widać włosy, na klatce niestety nie, zniknęły również mięśnie. Myslę, że da się bez tego grać
![]() ![]() Już OK! Zainstalowałem tego moda od Ciebie i jest git majonez ;D Dzięki! Edit. Mam jeszcze pytanie, czy ten mod działał będzie z dodatkiem 'Po zmroku'? @Ilona:edytuj proszę posty,będzie działał jeżeli jest kompatybilny z dodatkiem Ostatnio edytowane przez Ilona : 09.01.2011 - 20:26 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wznowię temat, bo mój problem ma bardzo podobną naturę.
Otóż ściągnąłem sobie sima ze skinem od peggy (tym z namalowanymi mięśniami) jednak - jak sie okazało - nie mogę zmienić poziomu muskulatury (nie tkanki mięśniowej, tylko tych jakby "cieni"). Zmieniłem mu skina, ale nadal mięśni dodać się nie da. Jakieś idee, co bym mógł zrobić? Już w ogóle mi nie chodzi o tego skina, tylko o te cienie. Proszę o pomoc ![]() Aha, powyzsze sposoby nie działają jakby co, po za tym nie mam żadnych modów tego typu. I wszystko działa gitez przy innych simach.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|