![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój drugi dom na tym forum "Potomek" jest to dom na wieś lecz gdy rivierv wybuchł wielki pożar mieszkańcy domu przeprowadzili się do Sunset Valley brakowało im starego domu więc wybrali działkę jak najbardziej oddaloną i wybudowali dom Potomek PROSZĘ O SZCZERE KOMENTARZE
Widok z przodu ![]() Widok z boku ![]() Drugi widok z boku ![]() Wieszak na pranie ![]() Widok dwóch tarasów bardziej dolnego ![]() Widok dwóch tarasów bardziej górnego ![]() Widok dolnego tarasu ![]() Widok dolnego tarasu(2) ![]() Salon(wchodzi się do niego od razu) ![]() Salon(2) ![]() Salon(3) ![]() Salon(4) ![]() Salon(5) ![]() Pokój dziecięcy ![]() Pokój dziecięcy(2) ![]() Pokój dziecięcy(3) ![]() Jadalnia(wchodzi się do niej przez kuchnie) ![]() Jadalnia(2) ![]() Jadalnia(3) ![]() Kuchnia ![]() Kuchnia(2) ![]() Czytelnia/Rozrywka Logiczna ![]() Czytelnia/Rozrywka Logiczna(2) ![]() Czytelnia/Rozrywka Logiczna(3) ![]() Gabinet rozrywkowy ![]() Gabinet rozrywkowy(2) ![]() Gabinet rozrywkowy(3) ![]() Łazienka ![]() Łazienka(2) ![]() Hol ![]() Hol(2) ![]() Hol(3) ![]() Zrzut z góry parter ![]() Sypialnia dla małżeństwa ![]() Sypialnia dla małżeństwa(2) ![]() Łazienka obok toaleta ![]() Łazienka ![]() Łazienka obok toaleta(2) ![]() Pokój gościnny ![]() Pokój gościnny(2) ![]() Pokój gościnny(3) ![]() Pokój gościnny(4) ![]() Sypialnia dla dzieci ![]() Sypialnia dla dzieci(2) ![]() Hol(1 piętro) ![]() Hol(2) ![]() Hol(3) ![]() Zrzut z góry(1 piętro) ![]() Ostatnio edytowane przez Tofik : 31.01.2010 - 09:44 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Cóż, przykro mi to mówić, ale - mimo wielokrotnego odświeżania strony - widzę tylko 1/4 zdjęć
![]() A więc bryła - Od razu mówię, że bardzo mi się podoba. Po części jest w moim guście, no i w ogóle "git" ![]() A co do wnętrza - Zapowiada się nawet obiecująco, ale nie mam jak szczerze ocenić, bo nie widzę 75% zdjęć. P.S. Staraj się robić zdjęcia tak, żeby nie było widać tych "przecięć" domu, za co odpowiedzialne są oczywiście ściany ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 31.01.2010 - 09:30 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jużdodałem błąd zły link dawalem do niektórych juz jest
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No dobra, obejrzałem i muszę stwierdzić, że domek jest niczego sobie
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Chodzi o hol jak tak nie mam na niego pomysłu
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek z zewnątrz nie wygląda najgorzej.
1. Radziłabym jednak wszystkie okna dać takie same (z okiennicami) i dopasować kolorystycznie z drzwiami. Czemu skrzynka na listy stoi bokiem? 2. Filary na ganku na dole źle stoją. Powinny być bliżej barierek na nie pod ścianą, nie pełnią tym swojej funkcji. 3. Czerwony pokój za czerwony! Czerwone ściany,czerwony dywan, czerwone kanapy. Przecież to nie jest dom powszechnej użyteczności publicznej! Nie podoba mi się tv koło kominka, ani to, że takowy jest w rogu pokoju. 4. Brak firanek w oknach! 5. W jadalni trochę pusto. 6. Pokój gier/czytelnia - znowu czerwony kolor! Ta barwa pobudza i drażni. Do relaksu, nauki proponowałabym kolor spokojny np. zielony. Stolik do szachów chyba źle stoi. 7. Plan domu jest koszmarny. Skosy były niepotrzebne i bezsensowne. Utrudniły tylko zagospodarowanie przestrzeni. Nie wspomnę o tym, że do klasycznej architektury, jaką miał być twój dom, skośne ściany nie pasują. Popraw roślinność - drzewo wchodzi do pokoju. Ogólnie nie jest źle. Dam 5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ehh on teżłączy nowoczesność a i specjalnie ddalem zeby wchodzilo tam drzewo
EDIT: One są takie same ale one są ze story i jak dam na wyższe piętro to nie widać na dolnym EDIT2: W czytelni sciany są ciemne więc nie razą w salonie troche ale nie sciany jak juz to meble a i dywan nie jest caly czerwony EDIT3: Posłuchałem rady sciana w rozrywkowym jest zielona a w czytelni taka jak przedtem w rozrywkowym Ostatnio edytowane przez Tofik : 31.01.2010 - 12:05 |
![]() |
#8 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
podoba mi się, dom jest ciepły i ma swietna bryłe, tylko dorzucilabym cos do wystroju w jadalni, obraz czy cos
![]()
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Dom faktycznie jest przytulny
![]() Chciałabym w nim mieszkać... Niestety w pewnych miejscach wieje pustkami, ale i tak jest ok. 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeszcze jakieś komentarze
Ostatnio edytowane przez Tofik : 01.02.2010 - 12:15 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|