![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem.
Wprowadziłam swoją Simkę do mieszkania, a jej sąsiadami byli tylko Stasi Panowie. Moja simka tam z nimi trochę pogadała i zaprzyjaźniła się. I tu zaczyna się problem ! Gdy moja simka wraca z pracy oni od razu pakują się do jej domu ! Biorą jedzenie z lodówki, oglądają TV i w ogóle zachowują się jak u siebie ! Najgorzej jest w nocy. Moja simka ma Wieżę w sypialni i głośnik na dole. Gdy simka to wyłącza oni natychmiast wracają na górą i ją włączają i mogą tak nawet całą noc ! Oczywiście wieżę już przestawiłam, i kodem pogorszyłam znajomości mojej simki z tymi seniorami do -100, a oni i tak do niej przychodzą ! Pomocy !!! Tylko proszę mi nie pisać, żeby ich zabić, sprzedać kodem bo już próbowałam ! Ostatnio edytowane przez Reserved : 27.08.2009 - 15:33 |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zamknij drzwi na klucz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możesz ich po prostu pożegnać, czy raczej nic sobie z tego nie robią?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No właśnie jak ich żegnam, to przechodzą w inne miejsce mieszkania :/
|
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
To skasuj ich move_objects on, kliknij na drzwi i wybierz opcję 'Zamknij...' - 'Wstęp zakazany dla wszystkich simów'.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Może przenieś parcele mieszkalną simki razem z nią w inne miejsce.
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witam... mam takie małe pytanie... wiem, że ewidentnie odbiega od tematu, ale czy ktoś może udzielić mi pytania czy the sims2 działa bez płytki po za instalowaniu??
Proszę o szybką odpowiedź na gg 5773769 (nawet jeśli będę nie dostępna) lub na meila [email protected]. Bardzo proszę |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ewelina, próbowałam mi nigdy nie działało. Może działa te pobrane z netu bez płyty?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|