![]() |
#1 |
Sk±d: hel
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 12:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: mogê wiedzieæ?
|
![]()
Co ty jaja sobie robisz ?! Ile jeszcze takich bzdetnych tematów za³o¿ysz ?! Lepiej poczytaj s³ownik, a nie za¶miecaj forum. We¼ ... problemy masz takie powa¿ne ¿e musisz przeznaczyæ im a¿ 5 tematów
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie ¿aden ¿al ..... A jak mi skunks osmprodzi ,,pieseczka " to nic takiego siê nie stanie tylko ich nie lubie k±paæ bo zawsze gdy wychodz± z wanny to jest po nich jedna wielka plama wody i ja ruwnie¿ nie lubie i tego sprz±taæ a siê pytam czy skunks morze wej¶æ do mojego domu czy tylko na dworzu siê krêci i co zrobiæ by on nie wchodzi³ na podwurko ????!!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zamiast graæ w Simy, zainwestuj w s³ownik lub ucz siê.
|
![]() |
#5 |
|
![]()
ha ha ha bardyo smiesyne jusy si smieje i cyz ktoð odpowie na moje pztanie w koncu
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
poprostu moja klawiatura miesya literz znaki i czfru i trzeba sie czensto domyslac co gdzie jest a czasami niema tego znaku lub liczby a teraz by napisac y musze kliknac na z a bz napisac z musze kliknac na y no wiec pomoze mi kto na teo skunksa
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No to kliknij SHIFT i CTRL jednocze¶nie i to Ci pomo¿e! Nie bêdzie ju¿ mieszaæ!
Matko ¶wiêta. ;/ Spróbuj poszukaæ w necie lub tutaj. A twoje psy nie mog± go przegoniæ? PS. Co to za problem umyæ psa i zmyæ ka³u¿ê... |
![]() |
#9 |
|
![]()
taki jest problem ze mi sie niechce zmywac kaluz a jak nawet psz go przegonia to po kilku dniach wruci a ja niechce by on do mnie przychodzil a to twoje SHIFT i CTRL nic nie daje nadal sie mieszaja
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A u mnie shift i ctrl dzia³a. xd |
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|